Новата звезда в „Откраднат живот” се уреди с тв предаване

Новата звезда в „Откраднат живот” се уреди с тв предаване

Освен с роля в хитов сериал новата звезда в „Откраднат живот” Гергана Стоянова се уреди и с телевизионно предаване. Тя ще води сутрешния блок на новата телевизия „Българе” с декор, наподобяващ домашна обстановка.

Стартът като водеща за Гергана Стоянова е само ден след този в „Откраднат живот”, като още отсега е ясно, че съчетаването на двата типа снимки ще е доста сериозно предизвикателство пред актрисата, която тепърва ще гради образа си в хитовия сериал.

Ралица Паскалева се завръща в "Откраднат живот"! Вижте и коя е новата звезда!

Колежки в новата телевизия на Стоянова ще бъдат Юлияна Дончева и фолкпевицата Цветелина, които също ще имат свои предавания.

В „Откраднат живот” пък, който започна вчера (26 февруари) Гергана Стоянова влиза в образа на анестезиолог, за когото съдбата е приготвила куп предизвикателства. Съдбата и миналото на героинята й се оказват съвсем не леки.

„Имам шанса да играя в най-любовния сезон на „Откраднат живот”. Поли Грънчарова е анестезиолог, женена е за 10 години по-млад от нея мъж и привидно всичко изглежда фантастично. В един момент нещо ще се случи, а какво е то – зрителите ще разберат в новите епизоди”, споделя Гергана, загатвайки, че в този нов сезон на сериала, ще бъдат разбивани много сърца с истории за различните измерения на любовта.

Актрисата е позната с емблематичния си глас в дублажа и озвучаването на десетки аудио книги за незрящи. Познаваме я и като тв водеща в bTV и TV7./show.blitz.bg

Коментирай

мив

мив 27.02.2019 11:30

снимките са отпреди 30 години. Сега муцуната й е изкривена от боклуци.