Гергана Стоянова призна как са я взели в „Откраднат живот”

Гергана Стоянова призна как са я взели в „Откраднат живот”

Едно от новите попълнения в хитовия медицински сериал „Откраднат живот” Гергана Стоянова е от хората, които не обичат да има скрито покрито. Още повече пък, ако ролята й на анестезиолог във филма предизвиква такова небивало внимание. Наскоро чаровната актриса разкри доста любопитни факти за себе си.

Гергана Стоянова или д-р Поли Грънчарова, която в сериала набира сериозна скорост в привличане на зрителското внимание, признава, че обича да се хвърля във всевъзможни житейски предизвикателства, благодарение на които досегашния й път в живота не е бил пощаден от трънливи участъци.

„Случват ми се много неща, защото аз не се спирам. По някакъв начин си ги търся. Защото когато се хвърляш към предизвикателствата, а аз непрекъснато го правя, кой може да ти каже, че пътят не е трънлив”, признава Стоянова наскоро и добавя, че за нея едно от най-великите усещания е да се чувства силна в крехката си женска физика.

Новата звезда в "Откраднат живот" се уреди с тв предаване!

„Никога не кроя планове и си мисля, че когато си готов за нещо, то се случва. Старая се да правя по най-добрия начин това, което правя в момента и то ми помага да минавам със стъпало или две нагоре, зависи от темпото, с което работя”, допълва още актрисата, която от началото на годината води и сутрешно предаване в новоизгряващата телевизия „Българе”.

Преди да попадне в звездните редици на „Откраднат живот”, Гергана Стоянова се е явявала на десетки кастинги, но все нещо не й достигало, за да я изберат.

„Много колеги, талантливи актьори не могат да се представят добре на кастинг, самата аз непрекъснато съм се явявала на кастинги за последните 20 години, но не съм била готова, абсолютно съм убедена. Но готова психически, свободна и спокойна да се явя на кастинг, това ми се случи през януари. След него разбрах от Ралица Паскалева, че са пробвали доста актриси за тази роля. Мен ме одобриха 4 дни преди снимките да започнат. Победа си е! Страхотно се чувствам!”, внесе яснота около избирането си в „Откраднат живот” актрисата, чиято героиня сега преживява тежък любовен удар, след като екранната й половинка се разделя с нея заради друга жена./show.blitz.bg

Коментирай

mami

mami 21.03.2019 17:34

Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги https://bit.ly/2Y86LDe

ааа

ааа 23.03.2019 0:48

с добри свирки, всичко става.