Страх! Съмнение за коронавирус побърка Теа и Наум Шопов СНИМКИ

Страх! Съмнение за коронавирус побърка Теа и Наум Шопов СНИМКИ

Красивата половинка на Наум Шопов - Теа Минкова, която роди преди едва пет месеца, в момента е скована от голям страх заради опасния коронавирус, блокирал все още целия свят.

Актьорът, когото гледаме в момента в любимата медицинска поредица "Откраднат живот", се занимава с медицина и в реалния си живот, което точно в този момент много му помага, за да успокои половинката си.

Горещо! Теа Минкова и сестра й пръснаха сексапил в мрежата СНИМКИ

Теа все още кърми дъщеричката си Амая, но в един момент получава възпаление на млечните жлези и вдига 40-градусова температура. Естествено, първото, което си мисли в този момент, е свързано не с възпалението, а с коронавируса, чийто симптоми са сходни. Преди да се установи, че има мастит, брюнетката се побъркала от страх, че може да е заразена с опасния вирус. 

Респект! Наум Шопов дарява стволови клетки на младо момиче!

И макар двамата с Наум да спазват още от самото начало много стриктно мерките за безопасност и спазват все още социалната дистанция, притеснението било осезаемо и за двамата. Наум веднага се обадил в частна лаборатория, направили си тестове за коронавирус и за щастие - резултатите и от двата са отрицателни. 

Преглед при специалист установил, че Минкова има запушване и възпаление на млечните жлези, известно под наименованието мастит. Много жени, които кърмят бебетата си, се сблъскват с този проблем. Наложило се половинката на Шопов да приема антибиотик, за да предотврати инфекция на засегнатата зона, пише "Уикенд".

Наум Шопов и Теа споделиха съкровено ВИДЕО за дъщеря си

Любопитна подробност е, че Наум и Теа мислеха за сватбено тържество след раждането на малката си дъщеричка, но коронавирус пандемията обърка плановете им поне засега./show.blitz.bg

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 10.05.2020 21:50

http://coronavirus.eti.pw