Наум Шопов и Теа споделиха съкровено ВИДЕО за дъщеря си

Наум Шопов и Теа споделиха съкровено ВИДЕО за дъщеря си

Наум Шопов и Теа Минкова не могат да се нарадват на факта, че вече са родители на малката Амая. Актьорът и половинката му редовно споделят в социалните мрежи всички моменти от деня си, включително и най-съкровените.

Наскоро Теа направи публично достояние дори видеото от погачата на малкото си момиченце, а коментарите отдолу, разбира се, се множаха със скоростта на светлината.

Шаш! Наум Шопов се сби с...

Наум пък, умили до безкрайност мрежата с един съкровен кадър, на който е гушнал полугол малкото си момиченце. Под снимката актьорът признава: "Е, няма по-хубава сутрин от тази! ♥️ Нашето момиче направи 40 дни и по този повод, @teaminkova й организира погача. "

Годеницата на Наум Шопов шашна с огромна пазва СНИМКА 18+

Припомняме, че малко преди Коледа Теа Минкова стана майка за първи път, а таткото Наум Шопов не можеше да си намери място от радост. 

Актьорът и красивата му годеница, които дадоха да се разбере още тогава,  че не робуват на суеверия, показаха малката си дъщеря почти веднага, щом се появи на бял свят. А начина, по който изглежда Теа Минкова на излизане от болницата, предизвика фурор!/show.blitz.bg

Коментирай