Актьор от "Откраднат живот" призна за наркотиците и скачане от петия етаж

Актьор от "Откраднат живот" призна за наркотиците и скачане от петия етаж

Актьорът Свежен Младенов, по-известен като д-р Наков от хитовия сериал "Откраднат живот", направи шокиращи признания за себе си и тайния живот, който е водил. 

Той призна за голям проблем -наркотиците, които едва не го тласкат към пропастта. В предаването "На кафе" пред Гала той показа и разказа важни за него неща, от които на някои биха им настръхнали косите. 

"Аз искрено вярвам в Бога и това е преломен момент в живота ми. Представям си го като личност, а не като енергия. Семейството ми не е било никога религиозно. Но брат ми, който беше музикант, скочи от петия етаж от тавана на квартирата си на „Орлов мост“ след един купон. Жив и здрав е сега, но когато излезе от кома, веднага поиска Библия. Бързо се възстанови", разказа той. 

И допълни: "И втори път влезе в болница за спешна операция на сърцето. Малко по малко започна да ни говори на всички за Господ. Аз повярвах най-късно. Преди това живеех ден за ден, очакваше се да се проваля в живота. Бях много близо до наркоманията. Като завърших училище си казах, че никога повече няма да уча“.

Сподели, че тогава, преди да повярва, бил доволен от начина си на живот: „Само да имаме с какво да се опием ме вълнуваше, дишал съм и лепило, взимахме лепилото на циганчетата край „Св. Неделя“. Но нещо стана вътре в мен – не защото брат ми оцеля, по-скоро повярвах на историите, които ни разказваше от Библията“. В един момент младежът отива на църква. Първо си казва, че това не е за него, но явно нещо отвътре го е докоснало... Има си Господ, казва той днес.

Вижда неговия пръст в начина, по който навремето получава виза за Америка. Тогава това е много трудно и, естествено, му бият черен печат като на човек, който може да не се върне и е потенциален емигрант. „Но сънувах, че ми се обажда приятел, който е там. Каза ми, че може отново да си пусна документи за виза. И като се събудих той наистина ми се обади по телефона. Отидох със същите документи – нямаше никаква гаранция, че ще се върна, но най-строгата служителка ми даде виза. Отидох, разходих се...“, връща лентата Младенов.

„Макар че не обичам да се гледам, вече започнах да се гледам в „Откраднат живот“. И жена ми започна да гледа сериала уж заради мен, но й стана интересен и вече не го гледа заради мен“. Това каза актьорът от театър „Възраждане“ Свежен Младенов – Д-р Наков от лекарската сага, в откровено интервю от розовия диван в предаването на Гала по нова тв.

„Ролята е предизвикателство, харесва ми, когато има у героя вътрешен конфликт, този човек има много тайни“, коментира актьорът. „В началото като започвахме и трябваше да приема ролята, едно от нещата беше да не представяме този образ като клишето за хомосексуалист, а като човек със своите грижи и проблеми“, посочи Свежен. Каза, че в началото нищо не е очаквал, но бил много изненадан от екипа – всички тотални професионалисти, като се почне от най-отгоре с продуцента Евтим Милошев. Отношенията в екипа са чудесни, приемат човека срещу себе си по най-добрия начин, каза Младенов./show.blitz.bg

 

Коментирай

Свеж млад възухар

Свеж млад възухар 15.05.2020 6:55

Гнусен помачор!