logo

Нона Йотова заби нож в гърба на Маги Халваджиян СНИМКИ

Нона Йотова заби нож в гърба на Маги Халваджиян СНИМКИ

Осми сезон на култовото шоу за имитации "Като две капки вода", излъчвано в ефира на Нова телевизия, приключи повече от успешно, но въпреки рекорда по гледаемост, за който продуцентът Маги Халваджиян съобщи в деня след финала, настроението му бе рязко помрачено.

Причината се оказа един ход на Нона Йотова в народното събрание, който изненада много не само феновете на шоуто, но и екипа му. Депутатката, която преди пет години бе сред звездните участници в шоуто, но се класира предпоследна, буквално заби нож в гърба на Халваджиян с постъпката си.

Фики Стораро взима съдбовно решение след "Капките" СНИМКИ

Нона Йотова успяла да издейства глоба на шоуто "Като две капки вода" заради нарушаване на противоепидемичните мерки. Миналият петък по време на парламентарния контрол червената депутатка зададе въпрос на здравния министър Кирил Ананиев и обърна внимание на това, че според нея в шоуто за имитации не са спазени мерките на властите за борба с COVID-19, тъй като в студиото имало хора без маски, а отделно зрителите не спазвали нужната дистанция от поне метър и половина помежду си.

Вижте Маги и Джуди Халваджиян като деца СНИМКА

"В деня, в който излезе Вашата заповед за провеждането на музикални и театрални представления с ограничението това да става само на открито, при разстояние помежду им и до 30 % публика, в ефира на национална телевизия бе излъчено предаването "Като две капки вода". В закрита зала, с публика. Очевидно имаше гости без маски и изглеждаше, че изискваното разстояние не е спазено.

Продуцентите на предаването обясниха, че имат разрешение от РЗИ за присъствието на публика. По този повод въпросът ми към Вас е: Издавала ли е РЗИ разрешение за присъствието на публика? Ако да, с какъв акт и на какво основание? Ако не, какво е Вашето отношение към неспазването на заповедта Ви?", гласи в дословен вид речта на Йотова.

Етиен Леви: Фики е един нешлифован диамант, а Митко Маринов готви голяма изненада съвсем скоро!

Отговорът на министър Ананиев бе, че здравните власти не са имали възможност да гледат всичко по телевизията и благодари на Йотова за сигнала. "Въпреки създадената организация, се видя, че не може да се разчита на указаните мерки и личната отговорност на зрителите, особено в едно емоционално изживяване.

Маги Халваджиян обясни дали е нарушил закона с пускането на публика в "Капките"

"При внимателно проследяване на записите на предаването се вижда, че на места имаше нарушение на допустимата физическа дистанция. При огледа на публиката се констатира, че имаше единични случаи на посетители без поставени маски. Във връзка с горното, в рамките на законовите правомощия Столичната регионална здравна инспекция ще издаде наказателно постановление за организаторите на предаването и индивидуални административни актове за отделни физически лица, които са нарушили заповедта на министъра на здравеопазването", заяви Ананиев.

В последните две издания на шоуто обаче, продуцентът Маги Халваджиян ясно уточни още в самото начало, че това се случва със специално разрешение от здравните власти при запълване на капацитета на местата до 30 % в залата. Освен това поясни нещо много важно:

"Капацитетът на студиото на "Капките" е 520 души! Снощи в залата публиката беше 100 човека! Това дори не е 30%! Това е под 20%! Второ: Всички в залата бяха седнали през 1 стол и разстоянието беше над метър и половина! На журналистите, нямащи понятие от камери и обективи, ще разясня, че ефекта при снимане с дългофокусни обективи е точно този! Смачква се перспективата и обектите изглеждат близо един до друг!".

Изненада! Галя и Миро от "Каризма" се събраха СНИМКИ

Любопитна подробност е, че самата Нона Йотова също не е съвсем стриктна в спазването на мерките, защото не винаги е с маска на закрито - по време на парламентарните заседания. Потвърждение на това дава самата тя, като публикува селфита от парламента, на които предпазното средство явно липсва.

"Мисля, че госпожата депутат ни се сърди, откак благодарение на "Капките" стана ясно, че не може да пее.. Но не сме виновни ние, в този формат се пее на живо.. Затова пък сега е в парламента, представителка на столетницата.. Дотук предимно правеше селфита. И те не й се удават особено. По-скоро са в графата скеъри, отколкото секси.

Хилда Казасян с важно признание за коронавируса и близкото бъдеще СНИМКА

Но ето, може би най-сетне Нона намери призванието си - ще подава сигнали от високата трибуна. Това вече категорично оправдава заплатата й, кво?", пък написа с усмивка пр-ката на "Капките" Ани Халваджиян във фейсбук профила си и отговори подобаващо на Нона Йотова./show.blitz.bg
 

Коментирай

Софроний

Софроний 26.05.2020 11:29

Тая не е само грозна, а и некадърна и тъпа!

МОЛИ

МОЛИ 26.05.2020 11:41

КОНСКА МУТРА!!

ctvasilev

ctvasilev 26.05.2020 11:42

кой гледа тая боза?

Една жена

Една жена 26.05.2020 12:59

Всъщност коя е тази Някаква депутатка Е и Благодаря за това че Като две капки вода го имаше А тази която и да е тя като направи нещо стойностно тогава да коментира

Лука

Лука 26.05.2020 20:47

Тоя арменски цигунин какво го защитавате?

Alex

Alex 26.05.2020 20:47

Тоя мамуняк пак цъфна да напомни за виенето си,когато се правеше на певица...

Вяра

Вяра 27.05.2020 16:36

Тази жена е за съжаление!!! Не само грозна, но и изключително ограничена. Жена с комплекси ,без никакъв финес. Благодаря, Маги!

NIE

NIE 27.05.2020 16:57

полу певица ,полу артистка,полу депутатка -ЛАЗЕЩА За висока пенсия ЩО Е ТО НОНА ЙОТОВА

Абе,другарко Йотова !

Абе,другарко Йотова ! 28.05.2020 1:14

Може ли да се държите толкова неадекватно?!!? ИЗЛАГАТЕ СЕ !!!

Тази

Тази 28.05.2020 1:15

Сама си заби ножа !

Радо

Радо 28.05.2020 6:23

Поведението на госпожа Тутмакова е срам за парламента, и ние очакваме от тази жена да гради закони и правила, погледнете я, може ли да и имате доверие, прилича ми на червей, хрантутник

Дечо

Дечо 28.05.2020 9:15

И Нона има трески за дялане, но на това арменско лайно някой трябва да му сложи юларче!

Дъжд

Дъжд 28.05.2020 11:58

На където и да се облещиш Ноно - все ще бъдеш един грозен хипопотам. Бездарна набедена "актриса" . Плашило някакво че и дърто на всичко отгоре...

АНОНИМНА !!!

АНОНИМНА !!! 28.05.2020 16:19

ПОНЕ ДА БЕШЕ ТАЛАНТЛИВА ИЛИ ПОНЕ МАААААЛКО ЧАРОВНА! НЕ ПРИТЕЖАВА НИЩО, КОЕТО ДА МЕ НАКАРА ДА Й ПРОСТЯ ПРОТИВНОТО Й ДЪРЖАНИЕ!

РОНИ

РОНИ 28.05.2020 16:32

Завист на не реализирана певица и актриса. И като депутат е толкова “ полезна” Само претенции!

Боби

Боби 28.05.2020 19:03

Нищо хубаво от такава злобарка.Браво Маги бьди здрав и силен за да радваш хората.Твоето предаване бе слънчев лъч за всички нас в този труден момент

Alfa

Alfa 28.05.2020 20:10

Най несполучливата ,,актриса, ПЕВАЧКА и депутатка"която е объркала времето. Соца отдавна си замина другарко йотова,време е до се пенсионират.

Alfa

Alfa 28.05.2020 20:12

Най несполучливата ,,актриса, ПЕВАЧКА и депутатка"която е объркала времето. Соца отдавна си замина другарко йотова,време е да се пенсионирате.

Лина

Лина 29.05.2020 17:22

Даааа, тя наистина не може да пее, но затова пък е злобна!

Жена

Жена 12.06.2020 11:12

Съгласна...Тя самата не е изрядна,за да търси нарушения на другите..Освен,че пеенето не е за нея..