Изненада! Галя и Миро от "Каризма" се събраха СНИМКИ

Изненада! Галя и Миро от "Каризма" се събраха СНИМКИ

Галя и Миро от култовия дует от близкото минало "Каризма" отново се събират след 13-годишна раздяла, а феновете им изпаднаха в нестихваща еуфория от изненадващата новина.

Двамата бяха страхотен тандем на сцената преди време, направиха емблематични изпълнения, които се помнят от аудиторията и до днес, но след това всеки пое по своя собствен път. Досега!

Шок! Миро издаде нещо потресаващо за бившата си дуетна половинка Галя от "Каризма" СНИМКИ

Причината Галя и Миро отново да застанат един до друг с микрофони в ръка се оказа култовото шоу за имитации "Като две капки вода", в което Галка участва повече от убедително.

Шок! Миро бил на косъм от смъртта!

Миро ще се включи в предаването, за да помогне на колежката си в дуета на легендарното парче на Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон, а репетициите им вече текат усилено. Защото в понеделник стават ясни и финалистите, които ще се борят за първото място.

Потвърждение за това се вижда и от профила на Галя в социалните медии, която явно няма никакво търпение да излезе отново на една сцена с Миро, макар и не като част от "Каризма".

Галка от "Каризма" си плати водата след 7 г.

"WOW! (или казано по нашенски “ВЪИ?") Една единствена вечер в "Като две капки вода". Гледаи?, народеее! Ще бъде забавно. Кажи и на приятел!", написа Миро към снимката, на която двамата с Галя вече репетират.

"Ще бъдем заедно с Миро на една сцена – нямам търпение да видя тези сини очи и да го прегърна", отвърна му  и Галя пред Нова телевизия./show.blitz.bg

Коментирай

Тъпотии сега

Тъпотии сега 10.05.2020 20:28

Е, не е честно. Искаме нова песен от тях, а някакъв си кавър в капките и преоблечени преформени като други хора. Помислих, че са направили нова песен заедно и се зарадвах, а то глупотевини някакви.

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 11.05.2020 14:12

http://coronavirus.eti.pw

ми хубуу - въвеждам

ми хубуу - въвеждам 11.05.2020 15:52

Бяха прекрасен дует. Мир на праха му. Да се съберат отново е една неосъществима мечта на феновете им. Но ни един от двамата няма да превъзмогне егото си.