Шок! Миро издаде нещо потресаващо за бившата си дуетна половинка Галя от "Каризма" СНИМКИ

Шок! Миро издаде нещо потресаващо за бившата си дуетна половинка Галя от "Каризма" СНИМКИ

Галя Курдова се завърна на родна сцена в шоуто "Като две капки вода" след доста години, но извън еуфорията около участието й в хитовото шоу за имитации по Нова тв, продължава да има доста пикантни сюжети.

В един от тях очаквано или не участва някогашният й дуетен партньор Миро, който днес е щастливо женен. И ако звучи нормално Галя и Миро да изпият поне едно кафе заедно след нейното завръщане, то на практика се оказва, че това не само, че не е възможно, но и не е желано от никого.

Галка от "Каризма" си плати водата след 7 години

Наскоро Миро призна, че не очаква Галка да му се обади, а на свой ред до момента тя сякаш дори не се сеща за него, пише "Уикенд".

Шок! Миро потресе bTV с признание за Иван Ласкин!

Нещо повече - при една от последните си медийни изяви Миро, който се радва на успешна самостоятелна кариера, заяви, че ако се обади на Галка, вероятно тя няма да му отговори. "Не е задължително да ти е приятно някой да ти се обади по телефона", допълни той.

Факт е, че двамата прекратиха отношенията си още преди години и дори не успяха да се разделят като приятели.

"Раните и егото и на двама ни е още твърде силно, защото каквото можахме, си причинихме. Когато двама човека споделят общо пространство толкова дълго време, разбира се, че имаш наранявания. Тя беше наранена от мои части от характера, които на мен са ми абсолютно обосновани. Аз нямам какво да деля с нея, просто искам да е щастлива и добре", добавя още изпълнителят.

Шок! Миро бил на косъм от смъртта

В момента Миро е в трескава подготовка на новия си самостоятелен албум, както и на турне в САЩ. Според това кога ще реализира поредица от концерти в страната не неограничените възможности, Миро ще изнесе спектакъл и в София./show.blitz.bg