Шок! Миро потресе bTV с признание за Иван Ласкин!

Шок! Миро потресе bTV с признание за Иван Ласкин!

Напоследък Миро е все по-откровен за живота си и това прави впечатление на почитателите му. Последните му признания обаче, буквално взривиха ефира на bTV, защото са за отишлия си без време актьор Иван Ласкин.

Певецът, който често си припомня колко много е прекалявал с алкохола, разкри нещо много плашещо за себе си - че е цяло чудо, че е останал жив досега.

Изпълнителят призна, че на 6 януари 2019-та, в деня на смъртта на Иван Ласкин, е спрял алкохола след 6-дневен запой и е започнал своето прераждане в болезнено откровено интервю пред Венета Райкова.

"Смъртта на Иван Ласкин много ме стресна. Изплаших се, че аз ще съм следващият. Ние сме родени на една дата с Иван и аз бях много, много, много пиян. И цяла нощ се молех, че ако тази нощ свърши, аз няма да пия повече.

Станах сутринта рано, отворих си телефона, видях, че Иван Ласкин е починал. Затворих телефона, оставих го настрана и си казах: Пич, имаш два пътя: живееш или умираш. Избери живота!", призна Миро в "Папараци" по bTV.

Иван Ласкин и Миро са родени на 10 март, първият - през 1970-та, вторият - през 1976-та. Припомняме, че актьорът почина навръх Йордановден миналата година от чернодробна недостатъчност, след като дълги години прекаляваше с алкохола.

"Пиех стандартно като българите, в един момент освен че пиех, когато съм гневен, го правех и когато съм весел, и когато съм тъжен. Думата зависимост настъпва тогава, когато се освободиш от нея", сподели още Миро, според когото не само твърдият алкохол може да повлияе на човека, но и лекият, ако е в голямо количество./show.blitz.bg

Коментирай

Станчо

Станчо 06.02.2020 0:24

Дано Господни даде здраве братя и сестри! АМИН!