Шок! Миро бил на косъм от смъртта!

Шок! Миро бил на косъм от смъртта!

Певецът Миро, който е познат най-вече като Миро от несъществуващия вече дует "Каризма", наскоро призна нещо много разтърсващо за себе си, от което феновете му тръпки ги побиха.

Като малък изпълнителят едва не си докарал фатален край по възможно най-нелепия начин - с бутилка бира. Признанието е на самия Миро пред Ники Кънчев в Topnovini.bg.

Миро в опасна близост с Койна Русева в новата си песен ВИДЕО

Историята е повече от потресаваща. Както вече стана ясно, любимата напитка на Миро като дете била бирата. Веднъж обаче, вместо бира, той си налял в гърлото отровна течност, която едва не изгорила вътрешностите му.

Миро си намери заместник на Галка от "Каризма" ВИДЕО

"В търсене на бира откривам една бутилчица. Отварям я и я изпивам, а в нея се оказва, че има съвсем различно вещество, което изгаря вътрешните органи. Бил съм в състояние да си отида от този свят, а лекарите от спешното отделение не са давали кой знае каква надежда на майка ми, при което тя, като атеист, започва да казва: „Ако има Господ, спаси детето ми, давам ти първородния си син", признава Миро пред тв водещия.

И направи още по-потресаващо допълнение в историята: в онзи момент баба му доналяла масло в огъня с думите: "А, не, мамо, не се притеснявай - друго ще имаш". Миро не е търсил съзнателно Бог, но обещанието на майка му било много силно.

Помните ли Галка от "Каризма"? Певицата е в очакване на...

"В момента, в който съм оцелял, все едно ДНК-то ми е било пренаписано да съм различен", хвърли в потрес още Миро, който не започва деня си без молитва и благодарност, че е жив./show.blitz.bg
 

Коментирай