Миро си намери заместник на Галка от "Каризма" (ВИДЕО)

Миро си намери заместник на Галка от "Каризма" (ВИДЕО)

Гласовитият певец Миро е буквлано запленен от младата звезда Нелс, която преди години изгря в "Гласът на България". Тогава тя попадна в отбора на Иван Лечев и направи силно впечталение на зрителите с прочувствения си глас. 

Наскоро младото момиче пусна любителско видео с изпълнение на последната песен на Миро "Печат на моята душа". Прочувственото изпълнение бързо се разпространи из социалните мрежи и достигна до самия певец, който също сподели в профила си нейното изпълнение.

Както знаем, Миро е много критичен и рядко си позволява да хвърля хвалебствия към колеги. Явно Нелс е успяла да докосне сърцето му, след като изрази публично възхищението си от нея.

А само преди ден Нелс и Миро се запознали на негово участие. Той бързо разпознал младата певица и я поканил да изпеят последната му балада и още няколко в дует пред препълненото заведение. Очевидци разказват, че гласовете толкова си паснали, че Миро се замсилил за дует с нея.

В социалните мрежи вече тръгнаха слухове, че Нелс ще бъде достойна заместничка на Галка от "Каризма". Знаем, че Миро рядко си позволява да записва дуети, а направи ли  го - то е с талантливи изпълнители. Предвид лиричните гласове на Миро и Нелс, предполага се, че първият им дует ще бъде прочувствена балада./show.blitz.bg

Коментирай

да  де

да де 07.05.2019 18:34

Цък

БЪЛГАРКА

БЪЛГАРКА 07.05.2019 18:44

Не е като с Галка, само дето е млада.

Viko

Viko 08.05.2019 1:11

Наркоман.

Елена

Елена 08.05.2019 1:12

ТОЗИ НОВ ДУЕТ НЯМА НИЩО ОБЩО С ДУЕТА КАРИЗМА С ГАЛКА !ТОЙ БЕШЕ НЕПОВТОРИМ А ПЪК И МИРО НЕ Е ТОВА КОЕТО БЕШЕ С ГАЛКА !

probi

probi 08.05.2019 1:26

Ако нещо ще се завръща, то нека името “ Каризма “ да не е част от това. “ Каризма “ си има своя уникална история , красота, неповторимост, любов...... Миро, намери друго име, така е честно!