Нелс разчувства с изпълнение на песен на Миро (ВИДЕО)

Нелс разчувства с изпълнение на песен на Миро (ВИДЕО)

Младата надежда на поп музиката у нас - Нелс, за пореден път показа с какъв огромен музикален талант я е дарила съдбата. Тя изпя актуалния хит "Печат на моята душа" на Миро и успя да трогне своите последователи в социалните мрежи. 

Красивата девойка пусна любителско видео, на което се вижда как сама свири на пианото и в същото време пее прочувствената балада на Миро. Оказа се, че бавните песни са нейната голяма любов и с огромно желание ги изпълнява. 

Фенове на младата надежда са категорични, че гласът й много си отива с този на Миро. Те изявиха своето желание двамата да запишат дует, с който да атакуват челните позиции във всички класации. 

Само преди няколко дни тя прибави към репертоара си една тежка балада, която е руски кавър. С нея също успя да докосне сърцата на своята публика и положителните коментари продължават да валят. 

Познаваме Нелс от музикалното шоу "Гласът на България" от отбоа на Иван Лечев. След предаването тя реши да се бори като самопродуциращ изпълнител  и вече бере първите плодове от работата си. В началото на годината на светски награди бе удостоена с престижната награда "Дебют на годината".

 

 

Коментирай