Фики Стораро взима съдбовно решение след "Капките"... СНИМКИ

Фики Стораро взима съдбовно решение след "Капките"... СНИМКИ

Участието на Фики Стораро в "Като две капки вода" май ще се окаже повратен момент в кариерата, а и в живота му оттук нататък, защото промените, които го очакват, ще следват една след друга.

След като показа невероятен талант и грабна голямата награда в култовото шоу за имитации, изпълнителят стана като магнит за вниманието дори още повече, отколкото вече си е извоювал в поп фолк средите.

Големият победител в "Капките" Фики със сензационно признание ВИДЕО

Вече ви показахме какво невиждано обединение предизвика Фики сред колегите си от различни музикални стилове, но ето, че съвсем скоро може би той ще поднесе и още една крайно неочаквана изненада от себе си.

Вижте какво направи Фики, за да каже баща му тези думи... ВИДЕО

В скорошно интервю пред "ШОУ" вокалният педагог Етиен Леви разкри, че е имал разговор с Фики Стораро относно неговото музикално бъдеще и го е посъветвал да се развива и в други музикални стилове, а синът на Тони Стораро е приел съвета с отворени обятия. Ако Фики наистина вземе подобно важно решение за музикалното си бъдеще обаче, най-губещи ще бъдат продуцентите му от гиганта "Пайнер".

Да не забравяме, че и още на финала изпълнителят намекна явно, че е готов да се пробва със стилове, различни от обичайното му поле на изява – поп фолка. И както видяхме - бива го и в класическото пеене, и в рок музиката./show.blitz.bg

Коментирай

futurehealth

futurehealth 25.05.2020 10:04

банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/

КОЧА

КОЧА 25.05.2020 11:25

за съжаление е чист мангасарррпп

em mango e

em mango e 25.05.2020 19:12

ama pei fikridito i sa opitva da sa darji sdarjano , zakoeto evalarkata bart me

Коци

Коци 25.05.2020 19:50

Фики, нали знаеш, че всичко опира до парите в крайна сметка. Стой си в чалгарската фирма, ако искаш да си финансово стабилен.

До КОЧА !

До КОЧА ! 26.05.2020 0:27

За твое съжаление ти,ще си останеш чист КОЧЧЧ !!!

ААА

ААА 26.05.2020 14:39

Страхотна новина!!! Чувствам се толкова щастлив от новината и не мога да си намеря място от радост. Това е толкова хубаво Фики вече няма да пее фолк, а и други стилове...........брей ти да видиш!!

Десо

Десо 27.05.2020 18:36

Фики, пей си твоите песни и не се позмамвай от велики обещания!