Фики на седмото небе от щастие, а причината... ВИДЕО

Фики на седмото небе от щастие, а причината... ВИДЕО

Победата на Фики в "Като две капки вода" далеч не е най-голямото признание на изпълнителя. Феновете му се увеличиха значително и получи уважение от хора, които не слушат чалга. 

Синът на Тони Стораро се оказа и любимец на колегите си. Той се разчувства преди финала на шоуто, след като видя кои негови колеги са записали специално обръщение с мили думи към него. 

Големият победител в "Капките" Фики със сензационно признание ВИДЕО

Големият Васил Найденов подкани почитателите си да гласуват за Фики. Припомняме, че Фики направи убийствена имитация на естрадната легенда и то пред очите на Найденов, който остана шашардисан от таланта на колегата си.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fiki (@fikistoraro) on

Подкрепа към Фики окааха още колегите му от попфолка Емилия, Деси Слава, Мария, Бони, Борис Дали, Анелия, Ивана, Алисия, Роксана и др. Към феновете на изумителния Фики Стораро се присъединиха още Борис Солтарийски и народната певица Славка Калчева. 

"Мили колеги и приятели, нямам думи, с които да опиша колко ме зарадвахте! Благодаря ви от сърце! За мен вашата подкрепа значи много", написа Фики в Инстаграм./show.blitz.bg

Коментирай

Траяна С.

Траяна С. 21.05.2020 16:35

Трябваше Маги Джанаварова да спечели. Тя има по-голям талант,но тия циганори са впрегнали по-голям ресурс от изпращачи на СМС-и.

До Траяна С.

До Траяна С. 22.05.2020 1:26

Пишеш глупости ! Никой не отрича таланта на Маги,но Фики отвя дори и нея ! Етноса в случая няма никакво значение.

Бай Васо Сърбеца

Бай Васо Сърбеца 22.05.2020 2:07

Мръсен анаболен циганин !

Една жена

Една жена 22.05.2020 7:46

Да си призная по принцип не слушам чалга Фики съм го виждала да пее по някои телевизии докато прехвърлям каналите Не съм слушала нито една негова песен Но трябва да призная че беше фантастичен в Като две капки вода И какъв е етноса му въобще не ме интересува Беше най добрия

До Траяна

До Траяна 23.05.2020 18:40

Твоята Маги дори не се класира на финал,пуснаха я служебно.Фики отвя всички

Мая

Мая 23.05.2020 19:25

Талантлив е Фики ! Безспорен талант !

Гошо Русия

Гошо Русия 24.05.2020 0:51

Аз е съм слушал нито една песен на фики Но в капките ме изкефи