logo

Маги Халваджиян обясни дали е нарушил закона с пускането на публика на "Капките"

Маги Халваджиян обясни дали е нарушил закона с пускането на публика на "Капките"

Публиката се завърна в хитовото шоу "Като две капки вода", стана ясно от последения лайф на шоуто, който бе и полуфинал и се реши кои четирима участници ще се борят за победа. Това са Фики, Дара, JJ и Маги Джанаварова. 

Много хора и медии скочиха остро срещу наличието на хора в залата, където се снима имитаторското шоу и обвиниха продуцента Маги Халваджиян, че не спазва мерките в извънредно положение. Той не остана длъжен на никого и съвсем подробно обясни защо е допуснал на последния лайф да има жива публика. 

Маги Халваджиян със силни думи за разбилия се със самолет Ивайло Пенчев СНИМКА

"Сега ще отговоря на разбирачите, критикарите и вечно знаещите и разбиращи от всичко журналисти от “Площад Славейков”! Първо: Капацитета на студиото на Капките е 520 души! Снощи в залата публиката беше 100 човека! Това дори не е 30 процента! Това е под 20 процента! Второ: Всички в залата бяха седнали през 1 стол и разстоянието беше над метър и половина! На журналистите нямащи понятие от камери и обективи, ще разясня, че ефекта при снимане с дългофокусни обективи е точно този! Смачква се перспективата и обектите изглеждат близо един до друг! Трето: Отряд юристи обстойно разчепка заповедта на Министерството на здравеопазването и дори се свърза с РЗИ за разяснения! От РЗИ дойде писмено становище, че публика в Капките може да има, при спазване на гореспоменатите правила. И четвърто: Преди да пишете глупости-проверявайте! Нова телевизия има отдел връзки с обществеността, а такъв отдел има и Глобал Филмс! Ани Халваджиян, която добре познавате щеше да ви отговори как се случват при нас нещата! Всъщност може би аз съм прекалено наивен, но смятам че медии, които не са в “графата” жълти би трябвало да имат друго отношение към достоверността на написаното от тях! Но както казах, аз съм явно един наивен идеалист, който винаги се опитва да спазва правилата! А Вие “ Площад Славейков”, току що нарушихте правилата на добрата журналистика", гласи становището на Маги Халваджиян. 

На 18 май е финалът на рейтинговото шоу, а зрителите смятат, че най-достоен е фолкпевецът Фики, който няма слабо представяне досега и се оказа голямата изненада на сезона./show.blitz.bg

Коментирай

боже боже

боже боже 14.05.2020 14:38

Имах си аз Халваджян да не е прав.......уф

Арабов

Арабов 15.05.2020 1:20

Сега и ани халваджиян. Това сигурно е внучката.

и така и вака

и така и вака 15.05.2020 1:31

каквото го засука има си хас да си виновен,но хората не са кьорави а виждат ,приказваш едно а вършиш друго

СТИЛИЯН

СТИЛИЯН 19.05.2020 8:27

ГЛУПЕНДЕРИ, РАЗБИРАЧИ. ВИЕ ВИЖДАТЕ ТОЛКОВА КОЛКОТО ЗНАЕТЕ. СЛЕПОТАТА НА МИСЪЛТА ВИ Е КАТО СЛЕПОТАТА НА ОЧИТЕ. МНОГО СТЕ ЖАЛКИ.