logo

Мегз и Калканджиева изясняват в ефир коя е мутреса и тъпа п*тка

Мегз и Калканджиева изясняват в ефир коя е мутреса и тъпа п*тка

Днес  стартира новият проект на Мегз "Маската". Оказа се, че Каканашева е толкова сигурна за старта му, защото е подготвила тежката артилерия. 

 Въпреки, че дизайнерката в нетипичен за нея стил, крие всичко относно проекта, запознати твърдят, че в шоуто ще има жена, с която Мегз е в много тежки отношения и ще се изяснят за проблема си е ефир.

Мегз стана за смях и в Йордания СНИМКИ

Затова намеква и част от поста на Каканашева в социалните мрежи “ има истории, които не могат да бъдат забравени докато не ги изречеш на глас”.
Предполага се, че срещу Мегз ще застане най-голямата ѝ врагиня в публичното пространство - Жени Калканджиева. След огромния скандал двете все още не са се срещали очи в очи пред камери и имат много какво да си кажат. А напрежението по между им е взривоопасно, защото тлее още от преди 7 години когато Каканашева прохождаше в телевизионния ефир на “Къртицата”, пише "Хотарена". 

 Други пък се кълнат, че Мегз е навила бившата съпруга на бизнесмена Рончев - Зорница Илиева да застане пред камерата ѝ. Тази хипотеза се свързва с думите на Мегз: “Има тайни, които будят срам дори след избора на нов път”. Каканашева ще остави Зорница Илиева да разкрие душата си и ще сблъска гледните точки на “бившата съпруга” и “любовта”.

Експерти в тв средите, пък коментираха: “Звучи интересно някой най-после да изкара Карбовски от зоната му на комфорт. Мегз определено ще заложи на емоции и искреност, това са силните ѝ страни. Няма опитът да победи Карбовски по друг начин. Затова единственият ѝ умен ход би бил да даде нещо, което той не притежава”./show.blitz.bg

Коментирай

КУКУ КУКУ КУКУНАШЕВА

КУКУ КУКУ КУКУНАШЕВА 05.02.2020 9:32

КУКУНАШЕВАТА С ЕВТИНИТЕ КИТАЙСКИ ПАРЦАЛИ НЕМА ЛИ ДА ПРЕСТАНЕ ДА СИ ПРАВИ ПР ,НЕ Е ИНТЕРЕСНА НА НИКОЙ И НИКОЙ НЕ И ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ , КИТАЙСКИТЕ И ДРЕШКИ НЕ ВЪРВАТ И ЗАЩОТО НИКОЙ НЕМА ДА ДАДЕ ПАРИ ЗА НЕДОДЯЛАНИ ПАРЦАЛИ,ОТВРАТИТЕЛНА КАТЕРИЦА

Уау....голямо шоу ще е ...

Уау....голямо шоу ще е ... 06.02.2020 19:45

КакаНаашева срещу Жени Калканджиева....КакаНаашева трябва да си преброи речника от думи. Жени е доста по устата ,и КакаНаашева ,наистина може да се изтърве и да се размирише сероизно. Който знае руски език ,може да си преведе веднага фамилията .В архаичния български означава същото....