Мегз стана за смях и в Йордания СНИМКИ

Мегз стана за смях и в Йордания СНИМКИ

Дизайнерката Мигледна Каканашева - Мегз вече се чуди какъв евтин пиар да си направи. Преди няколко дни замина с майка си на почивка в Йордания, но дори и там успя да привлече погледите на всички туристи с безумните си изпълнения.

Оказа се, че пътуването зад границата не е само почивка, а отново рекламна цел. Местните и туристите се хванаха се биеха по главата при вида на нашенката, която най-спокойно се разхождаше в потресаващ вид.

Мегз разкри неподозирани подробности за любовта си с Рончев ВИДЕО

Въпреки жегата в Йордания, Мегз реши да се навлече с якета и палта. Но не защото й е студено, а за да снима новите си дрешки от колекцията, които след това да продава в сайта си. Хората се чудеха какво се случва и не можеха да повярват, че виждат момиче да е навлечено по този начин в адските горещини.

Мегз и Къци се сдърпаха в "Черешката на тортата"

“Чашата на женствеността”, “Амфората на плодовитостта” - това са само малка част от думите, с които местните наричат причудливата скала зад гърба ми. Вярват, че тя е заредена с особена сила, свързана с женската изначалност. А мистичните шамани от пустинята Wadi Rum, пък твърдят, че могат да отключат женската ти сила срещу 20тина долара. Не съм скиптична. Напротив, обожавам подобни практики, свързани с женската ни енергия. И както може да си представите бях първа на опашката за шаманите. Срещу още 20 долара се сдобиваш с камък, съответстващ на цвета на женската ти енергия, който може да заровиш някъде около скалата докато се молиш за най-съкровеното ти желание като жена. Вярва се, че ако енергията ти е чиста, а сърцето добро, камъкът ти ще се съедини със “скалата на плодовитостта” и ще даде живот на мечтата ти.
Взех камъка, но един не ми стигаше, аз си имам две най-големи желания на света. “Имам нужда от още един камък, ще искам две неща от скалата”. Възрастната жена се усмихна. “От скалата не може да искаш нищо, дете. Дава само Алах. Но ти си чиста, а енергията ти е силна, затова отиди и просто тихичко се помоли. Смирение и търпение, Алах ще те чуе”. Благодарих, стиснах камъка си и излязох. Зарових го, молейки се тихичко и с всяка клетка на тялото си.... Знаеш какво искам повече от всичко. Моля те. Моля те. И също безплатните психологически училища за деца. Моля те", пише Мегз в официалната си Фейсбук страница./show.blitz.bg

Коментирай

Интиресно

Интиресно 24.01.2020 14:46

СкИптична съм относно грамотността на туй провинциално девойче.

ГОСТ

ГОСТ 24.01.2020 21:32

ТАА КАТЕРИЦА С ЕВТИНИТЕ КИТАЙСКИ ПАРЦАЛИ НЕМА ЛИ ДА СПРЕ ДА СЕ ИЗЛАГА,ОТВРАТИТЕЛНА ЗЪБАТА ПЪРЦАЛАНАААААААААА

Next

Next 25.01.2020 18:44

Тъпа , грозна, малоумна ех колко много измет има в България.

Щирлиц

Щирлиц 25.01.2020 18:55

Поредният пример за окултизма на част от българският народ

Мусайбе Каканашева

Мусайбе Каканашева 25.01.2020 19:37

Грозна,тъпа ,глупава,смотана .Киликандзер,гудзилобод,кукумицин.Не е нужно да си хейтър за да го кажеш.Ужасно същество.Странно защо толкова я лансират.Пълна смешница.Всяка нейна изява е резил.И никак не се срамува от простотията си .И с корекции и без тях си остава грозна като вещица.

Пена чавката

Пена чавката 25.01.2020 19:45

ИЗМЕТ!!! Боклук долен и зъбат.Искам да я ковна между остърганите рога тази озъбена коза.Много си грозна Меглена!Най добре да се гръмнеш.

Охо Бохо

Охо Бохо 26.01.2020 1:06

Ало0, смотаняците от "коментарите''- преди да се правите/правиш на отвореняци, научете че бизнес се изгражда 24/7 всеки ден от годината! Айде лапайте си заплатките и си легайте (щото Сънчо мина), а утре отново сте в борбата за заплатки. Смех в театър "Смех и Съжаление"!

Koko

Koko 26.01.2020 1:12

Аз бих й го бутнал...

Пффф

Пффф 26.01.2020 1:57

Къв бизнес е изградила тази смешница, подставено лице на малкия дуган. Тя ако беше изградила нещо, нямаше да се излага с оная селска далавера да инсценира кражба на колата си. Това й е нивото на “ бизнес дамата”.

K.K.

K.K. 26.01.2020 7:06

Otvratitelni komentari, otvratitelni! Megz e prekrasna, rabotliva, ambiciozna , smela! Moje bi prosto otkazvate da poglednete na neia s normalni o4i. Yspex i jelaia

K.K.

K.K. 26.01.2020 7:11

Otvratena sam ot komentarite po-doly. Megz e prekrasna, rabotliva, ambiciozna i smela! Yspex i jelaia!

Светослав

Светослав 26.01.2020 8:47

Че е много проста за всички е ясно, цяла България я знае. Но защо и пред целия свят трябва да си покаже простотията на никой не му е ясно. Но както са казали старите хора то простотията не ходи по гората, а по хората!!!

аз  съм  ВЕСКА

аз съм ВЕСКА 05.02.2020 9:51

МЕГЗ ДЕЦА ЛИ ИСКА - ТОЛКОВА Е ЛЕСНО . АКО НЯМА НАЧИН ТЯ ДА ГИ РОДИ- ДА СИ КУПИ . РОДИТЕЛ Е ТОЗИ , КОЙТО ОТДАВА СЪРЦЕТО СИ , ЖИВОТА СИ - УЧИ , ВЪЗПИТАВА, НАЗИДАВА .... МЕГЗ ....

Коко

Коко 31.03.2020 12:34

Освен грозна е и тъпа...