logo

Мегз се закани сериозно на Карбовски, праща го в пенсия!

Мегз се закани сериозно на Карбовски, праща го в пенсия!

Мегз поднесе нова доза изненада на почитателите си. Риалити звездата качи своя снимка с маска и обяви, че в сряда ще представи премиерата на свой нов проект наречен "Маската".

Според запознати предаването ще бъде в жанра на “Втори план” на Карбовски. МЕГЗ отдавна иска да пробие в по-сериозен жанр, но засега рейтинговите ѝ постижения са основно в риалити жанра. Каканашева, обаче, е решена да се доказва и в сряда се е заканила да създаде на Карбовски сериозен повод за притеснение, пише "Хотарена". 

Мегз стана за смях и в Йордания СНИМКИ

Мегз разкри неподозирани подробности за любовта си с Рончев ВИДЕО

От години предаването на Карбовски е без конкуренция в жанра си и досега не се беше появил журналист, който да има силата и популярността да отнеме короната му. Каканашева обаче явно сериозно си вярва. Тя твърдо е отказала да прави модна рубрика в Нова Телевизия с думите “Искам да правя нещо по-сериозно. Ще ви докажа, че ще се справя”. И напълно в нейн стил скача смело в дълбокото като ще тества в Ютюб дали хората ще гледат това, което е подготвила. Мегз знае силата си в интернет и от години използва тази тактика относно модния си бизнес и риалитито си. Дали, обаче, ще успее да се противопостави на гигант като Карбовски и да грабне короната в още една телевизионна категория предстои да видим. 

От Нова Телевизия пък излезе официална информация, че и тази година са подновили договора на МЕГЗ за хитовото ѝ риалити INSTAQUEEN, което счупи всички рекорди и че този сезон ще бъде най-мащабният досега./show.blitz.bg

Коментирай

Коя

Коя 03.02.2020 16:47

Кака…която - и - да - е там си вярва, че ще създаде, да го кажем - НЕкомфортност - на Карбовски? Ха -ха, да се смея ли, да плача ли, да попържам ли учтиво или…?

Любопитна

Любопитна 03.02.2020 16:52

Мегз,..... Задаваш ли си сериозния въпрос как ще се оправдаваш след фиаското , което ще произведеш?Ти конкуренция на Карбовски!!! Помъдрей момиче! Аудиторията ти не е честна към теб! В пенсия ,а?

ник

ник 04.02.2020 18:23

Първо трябва да се научи да говори,за да може да и се рзабира,пък тогава да се прави на нещо,което не е!

На мама селската овцица

На мама селската овцица 08.02.2020 15:23

Ооо на мама офчичката!Ти да видиш

Елементарно Уотсън

Елементарно Уотсън 08.02.2020 18:54

Идеални клюки за отвличане на вниманието от предстоящата обезценка на лева. При наличие на валутен борд за какво ни е еврото? За да си тръгна и това правителство със солидни пачки.