Ето го спонсора на Мегз! СНИМКА

Ето го спонсора на Мегз! СНИМКА

Напоследък Мегз хвърля серия от признания за личния си свят в социалните мрежи, а реакциите, които предизвиква, са меко казано бурни.

След като разбрахме за първия път на скандалната дизайнерка и лудостите, които е вършила в центъра на Пловдив преди години, сега стана ясно и кой й е помагал с пари.

Мегз си призна за страшна лудост в Пловдив! СНИМКИ

Причината за поредното горещо признание на Миглена Каканашева е мъжката линия, която ще пусне съвсем скоро. Оказва се обаче, че дрехите не са нейно дело - нито като дизайн, нито като производство. 

Мегз си призна за корекциите! СНИМКИ 18+

"Дори не знам как да започна тази история. И не знам защо всичко в живота ми трябва да е изкарано като от сценарии на филм, но всичко, което ще прочетете е истина без капка украса. Дори спестих малко...", пише момичето от Раковски в социалната мрежа.  

"От тук нататък това ще бъде мъжкият ми бранд MR.FEYZ. Но аз не съм мозъкът зад дизайна на тези дрехи. Нито съм ги произвела. Mr.Feyz е псевдоним, също както е MEGZ", продължава с откровенията скандалната брюнетка.

СНИМКА издаде Мегз, че е бременна

Очевидно човекът, който стои зад мъжкия й бранд, е същият, който й е помагал преди години с пари, още когато е била бедна студентка в Англия. Период, в който Каканашева не е имала дори какво да яде..! 

"Срещнах го в университета в Англия. Трудно беше да не се прехласнеш по него. Всички вечно му се лепяха,защото изглеждаше,че има всичко.

От заможно семейство, с неограничени възможности. А контактите на баща му ни отваряха всяка врата, на която почукахме.

Изожбличиха Мегз в измама, тя хвърля крилати фрази! СНИМКИ

Видимо имаше всичко, а отвътре нищо. Баща му се занимаваше с тежък промишлен бизнес, а той мечтаеше да става дизайнер. Дума не можеше да става. НЕВЪЗМОЖНО. Може би и това ни сближи.

MEGZ и Feyz. Аз имах правото да бъда, каквото искам, но нямах пари. Той имаше всичките пари на света, но нямаше право. По цели нощи обсъждахме визии и крояхме планове за брандовете си.

Няма да крия много пъти ме е хранил и ми е помагал с пари. Аз създадох MEGZ, той се върна в родината си да работи при баща му. Беше мн нещастен.

Често му давах кураж да се изправи и да преследва мечтата си. Дори с цената на това да загуби всичко. И така цели 6 год по-късно Feyz събра смелост и реши да застане срещу баща си. Преди 6 месеца създаде бранда си Mr.Feyz.

Диона се гаври жестоко с Мегз, Кулагин, Азис и други ВИДЕО

Първите месеци криеше от баща си. Преди няколко месеца той разбра и беше твърдо против. Но го остави с идеята, че ще се откаже. Нещата обаче, бързо започнаха да се случват и миналия месец баща му полудя.

Взе му всичко и буквално го изхвърли на улицата. Забрани на всичките им познати да му помагат. И в момента използва всичките си контакти, за да не потръгне бизнесът му. 

Не мога да го оставя. Когато аз гладувах и нямаше къде да спя, той ми подаде ръка. И ето ме днес.

Мегз грейна с нова прическа! СНИМКА

Наех модел, изградих визия, създадох сайт и социални мрежи. И въпреки че мъжката мода ме плаши, защото не мога да я сложа върху тялото си и да я контролирам, съм решила да се хвърля в това приключение. 

Много се надявам нещата да ви допаднат. Аз лично виждам много потенциал в тях.

И вярвам в теб и мечтата ти Feyz", завършва бруталното си откровение Мегз, а минути след него коментарите в профила й заваляха като из ведро./show.blitz.bg

Коментирай