Мегз грейна с нова прическа (СНИМКА)

Мегз грейна с нова прическа (СНИМКА)

На Мегз явно много й харесва под светлините на прожекторите, нищо, че от край време изтъква колко е важно да не правиш публично достояние голяма част от личния си свят. Е, дизайнерката май прави точно обратното напоследък! А отскоро има и много актуална причина за това - новата си прическа!

Скандалната дизайнерка поне известно време няма да залага на екстеншъни, за да развява дълги коси, а се превъща в семпла и елегантна дама.

Изобличиха Мегз в измама, тя хвърля крилати фрази! (СНИМКИ)

Дали мъжът до нея има пръст в това й решение, скоро ще стане ясно. А дотогава вижте как изглежда Мегз с къса и изправена коса.

За повечето фенове на Каканашева точно този тип прическа най-много й отива и дори се чудят как не се е решила да си отреже косата досега, както направиха куп родни звезди.

Мегз се пусна по бански и призна, че... (СНИМКИ 18+)

Факт е, че откакто връзката й с Румен Рончев бе медийно афиширана, а след това и развода на бизнесмена със съпругата му, всяка крачка на Мегз се следи изкъсо. Но и не виждаме тя да има нещо против това.

Бременна ли е Мегз? (СНИМКИ 18+)

Известно е, че амбициозното миньонче е способно да направи от нищо нещо, независимо от ситуацията. Виждали сме я да плаче в колата, правейки поредното си видео или пък да припада в съдебна зала, докато се решава съдбата на любимия й.

И в крайна сметка, поне засега, постига, каквото си е наумила./show.blitz.bg

Коментирай