Изобличиха Мегз в измама, тя хвърля крилати фрази! (СНИМКИ)

Изобличиха Мегз в измама, тя хвърля крилати фрази! (СНИМКИ)

Мегз отново прикова вниманието върху себе си, само че този път не с някой припадък от съдебна зала или рев в колата, а с нескопосан фотошоп.

Дизайнерката, която винаги е тръбяла че трябва да сме неподправени и естествени, изневери на собствения си принцип.

Откакто се обзаведе с чисто нов бюст, скандалната брюнетка не спира да залива социалните мрежи с фотоси от различни екзотични кътчета на света. Компания, разбира се, и прави възлюбеният й Румен Рончев.

Мегз се пусна по бански и призна, че... (СНИМКИ 18+)

На една от поредните разголени фотоси в профила си, Мегз изпадна в много неловка ситуация, след като феновете й я разобличиха.

"Това въже що така тъпо се е врязало в крака ти? Нали проповядваше да сме истински и неподправени?", попита млада жена под фотос по бански на Миглена Каканашева.

Бременна ли е Мегз? (СНИМКИ 18+)

"Дребничка съм и през дрехи винаги изглеждам много мъничка и слабичка. Но когато съм без дрехи имам форми. Тялото ми е съразмерно и добре оформено.

Да не кажа, че направо си имам дупе и в момента леко коремче. Такава ми е фигурата", отвърна брюнетката с абсолютно крилата фраза и хвърли в тъча всички.

Диона се гаври жестоко с Мегз, Азис, Кулагин и други (ВИДЕО)

"Ако си слаб с дрехи, си слаб и без дрехи. Няма как като тежи не повече от 45 кила и да изглежда така - с този пищен ханш. Или си е сложила импланти в дупето или по-скоро е обработила снимките си", заключиха последователите на Мегз в социалната мрежа.

В момента Мегз и Рончев са на почивка в изолиран еко комплекс с глинени къщички, който се намира в гората и е лишен от модерни технологии.

Мегз разпродаде скъпарските дрехи на Рончев! (СНИМКИ)

Всичко в него е направено от глина и камъни и позволява на гостите да живеят в първобитни условия, като си ловят риба, берат гъби и горски плодове и дори палят огън за оцеляване./show.blitz.bg

Коментирай