Мегз разпродаде скъпарските дрехи на Рончев! (СНИМКИ)

Мегз разпродаде скъпарските дрехи на Рончев! (СНИМКИ)

Мегз отново е в епицентъра на коментарите, но този път не с поредното клипче от автомобила си, в което да го играе "многострадална Геновева", а с шокиращ ход спрямо възлюбения си Румен Рончев.

Дизайнерката качи в профила си в инстаграм благотворителната си кампания "Активно Добро", в която разпространява свои вещи и вещи на други популярни личности на безценица. А после събраните пари дарява за благотворителни цели.

Всички почитатели на дизайнерката, обаче, останаха изумени когато сред артикулите от кампанията видяха дрехи на транспортния бос Румен Рончев, пише "Хотарена". Мегз обясни, че е "мрънкала на мъжа си" и той ѝ разрешил да продава каквото реши от вещите му.

Шоуто на Мегз нагласено! Любовникът й избрал коя да спечели!

Риза на известна италианска марка, която според думите на Мегз струвала 500 евро бе обявена за 50 лв. И дънки на друг популярен италиански бранд от 420 евро бяха пуснати за 40 лв. 

Любимият на дизайнерката видимо има много добър стил на обличане и феновете на модната принцеса буквално се избиха за дрехите на любимия ѝ.

Тото се изгаври жестоко с Мегз! (СНИМКИ)

Видимо доволна от резултатите Мегз обясни, че кампанията ѝ прави двойна благотворителност, защото освен, че дарява всички пари от продажби, тя също позволява на много хора да си закупят неща, за които по принцип нямат възможност.

Мегз също прикани феновете си - да ѝ пишат, ако имат ненужни вещи, че тя с радост ще ги продаде и ще заплати всички разходи по доставянето им./show.blitz.bg

Коментирай

kuro tores

kuro tores 14.06.2019 13:31

егати кретените крастави

taka e

taka e 15.06.2019 9:07

С минимален депозит от 10 евро спечелих 3670 евро !Опитай късмета си и ти !https://bit.ly/2vGdh7g

Рони

Рони 15.06.2019 17:04

Стига с тази циганка сте ни занимавали. На нея не трябва да й се има доверие, ама никакво