Шоуто на Мегз нагласено! Любовникът й избрал коя да спечели

Шоуто на Мегз нагласено! Любовникът й избрал коя да спечели

Стана ясно, че като всяко риалити в България и риалитито на Мегз е нагласено. Модната принцеса вече била решила кой ще грабне короната.

Риалити формата на Мегз набира все по-голяма популярност, а социалните мрежи предимно й се присмиват на мераците на стане още по-известна и да си вре носа, където не й е работа и не може да се справи добре.

Скандално! Мегз награби Рончев след излизането му от ареста! (СНИМКИ)

Пишман дизайнерката е избрала кой ще спечели риалити формата й. Това ще бъде двадесет и една годишната Габриела Бизеранова от София,пише "Хотарена". Оказа се, че Габриела не е никак случаен човек. Още във визитката си момичето се похвали, че техните са лекари. Родителите ѝ, обаче, не са обикновени лекари, а собственици на една от най-големите частни клиники в столицата. Мъжът на Мегз, транспортният бос Румен Рончев, бил близък семеен приятел с бащата на Габриела. Уважаваният лекар помолил Рончев да убеди Мегз да даде едно рамо на дъщеря му. Каканашева първоначално и дума не давала да чуе, защото не за пръв път се случвало някой да ходатайства за момиче от риалитито. Припомняме, че миналата година лично Бербатов беше натискал за една от участничките - Доби, която се оказа дъщеря на негов приятел. Тогава, обаче, Мегз не поддаде и короняса красивата Ивомила от Велико Търново. Всички, обаче, знаем, че Рончев е единствената слабост на дизайнерката и че тя би направила всичко за него. Затова злите езицикоментират, че тази година Мегз се е поддала и победителката вече е предварително избрана./show.blitz.bg

Коментирай

kobra

kobra 01.06.2019 19:31

Скучаеш ? Забавлявай се и ако имаш късмет може да спечелиш добра сума тази вечер https://bit.ly/2vGdh7g