Скандално! Мегз награби Рончев след излизането му от ареста! (СНИМКИ)

Скандално! Мегз награби Рончев след излизането му от ареста! (СНИМКИ)

Мегз определено е абонирана за скандала, който дори и да не сътвори съвсем сама, винаги присъства в действията й. Поредното потвърждение за това е реакцията й към Румен Рончев, с когото разиграха страшни циркове през последните месеци.

След като вчера стана ясно, че Пловдивския Окръжен съд е пуснал на свобода транспортния бос Румен Рончев с парична гаранция от 5000лв., Мегз не може да си намери място от щастие.

"Направени са самопризнания и материалните щети са цялостно възстановени”. Стана ясно още, че Каканашева и Рончев са съдействали на разследването. Автомобилът Mercedes G class е придобит от тях на обща стойност от 400 000 лв., а делото е към своя край, пише "Хотарена". 

От прокуратурата твърдо отрекоха срещу Каканашева да има повдигнато обвинение за побой от ревност.

Мегз предсказала ареста на любовника си!

"Случаят е силно медиен и по него има много спекулации. Към момента към г-жа Каканашева няма повдигнати обвинения”, коментират от следствения арест. И добавят още, че вчера, около час след мярката, Мегз е пристигнала с документи за платена гаранция и е отвела Рончев от ареста.

Каканашева едва сдържала емоциите си. А от очите ѝ не спирали да текат сълзи от радост. Служители на ареста коментират, че двамата не можели да спрат да се целуват и прегръщат с часове пред ареста. 

Мегз пръсна 50 бона, за да си оправи захапката! (СНИМКИ)

Вчера Мегз пусна нова колекция, но в профилите ѝ няма никаква информация за любимия ѝ. Което е още по-странно дизайнерката не е правила никакви клипчета за новите си продукти или риалитито си. Явно двамата се наслаждават на свободата и любовта си./show.blitz.bg

Коментирай

fd554

fd554 24.05.2019 15:01

Вземи парите!Опитай късмета си тук!Стани богат https://bit.ly/2JfaAT3

Гоце

Гоце 24.05.2019 22:51

https://blitz.bg/sport/bg-futbol/ilian-iliev-s-prvi-komentar-sled-shokirashchata-novina-video_430898.html