logo

Тото се изгаври жестоко с Мегз (СНИМКИ)

Тото се изгаври жестоко с Мегз (СНИМКИ)

Битката между Тото и Мегз става все по-гореща, нищо че от участието им във "ВИП Брадър" вече са минали месеци. Още след финала стана ясно, че напрежението между тях тепърва ще ескалира.

Този път инициатор на скандала стана Тото, който така се изгаври с Мегз, че на нея едва ли скоро ще й мине.

От няколко дни музикантът, който скоро ще стане баща, пуска провокативни шаржове с миньончето, пише "Хотнюз". Един от тях е вдъхновен от филма "Цар Лъв", който е сред най-коментираните това лято.

На забавната картинка Мегз държи Тото, досущ както царят на животните държи детето си. На другата пък Тото е в ролята на Младенеца, който брюнетката ни показа навръх католическия Великден.

Както ви припомнихме, рапърът и дизайнерката влязоха в открит конфликт още по време на участието си в риалити шоуто, където Тото открито се възмущаваше от устремената към победата на всяка цена млада жена.

Скандално! Мегз награби Рончев след излизането му от ареста! (СНИМКИ)

В крайна сметка той, а не тя грабна победата в риалити формата и Каканашева трудно преглътна загубата. Тя дори го обвини в нечестна игра, защото получавал инструкции от майка си за ставащото в Къщата по време на участие - нещо, което е напълно забранено от правилата на играта./show.blitz.bg

Коментирай

megzaa

megzaa 11.06.2019 16:59

Бонус 1200 евро!Влез и го вземи сега https://bit.ly/2HKWzdH

боб

боб 11.06.2019 18:59

т.н. мек гъз...