Потрес! Мегз си призна за корекциите! СНИМКИ 18+

Потрес! Мегз си призна за корекциите! СНИМКИ 18+

Мегз провокира истинска словесна война в профила си в социалната мрежа, а причината е покъртителна. Едно не може да й се отрече - умее да привлича вниманието, особено пък когато признава такива неща за себе си.

В скорошен дълъг пост скандалната дизайнерка призна всички корекции, които си е направила, по-голямата част от които преди да навърши 25. За изненада на феновете си - Каканашева не спести дори как е кривила пода на много от фотосите си!

Мегз проговори за първия си път! Призна, че...

"Човек може да има купища корекции и да не се харесва. Може да няма никакви корекции и пак да не се харесва. Дори, много интересно проучване показва, че жените с най-много корекции обработват най-много снимките си в социалните мрежи.

Това е заради липсата на приемане и стремежа към идеалност", пише Мегз в инстаграм профила си. И продължава с откровенията:

"Това не е пост за и против корекциите. Не съм срещу пластичната хирургия. Аз самата - никога не съм крила - имам корекции. Много от тях направих преди 25. И по-късно съжалявах дълбоко.

За щастие повечето бяха временни - та вече след 2 години усилено поправяне на тези грешки се поизчистих.

СНИМКА издаде Мегз, че е бременна

Но има нещо друго. Казва се "образът в инстаграм". И се улових, че уж се чистя от корекции, но още едитвам снимките си. Честно казано - и аз не знам защо. Може би защото всичко в инстаграм е толкова перфектно, че съм свикнала и аз да се стремя - дори несъзнателно - към този стереотип.

Но не искам да е така.

Мегз се пусна по бански и призна, че... СНИМКИ 18+

Искам да го променя. Наистина ми е странно да ви пускам снимки без корекции когато всеки около мен е толкова идеален. Затова и снощи пооправих поне цветовете малко.

Но тази сутрин си казах - я стига ти сериозно ли се притесняваш как ще качиш една снимка. Била си в 500 риалита и всеки е виждал как изглеждаш всъщност.

Мегз грейна с нова прическа! СНИМКА

Хората по улицата също го виждат. Близките ти, мъжът ти - всеки те вижда на живо. Къде изобщо ти е проблемът с този инстаграм? И за кого ти е тази идеалност?

За другите жени, които цъкат и си редактират снимките ли? Това е някакво странно съревнование, в което вече не искам да участвам. И ще се опитам да се освободя от това. 

Изобличиха Мегз в измама, тя хвърля крилати фрази! СНИМКИ

П.С - ДА, аз бях човекът, който кривеше пода във всеки свой пост. И да аз бях онова момиче, което си биеше какви ли не филъри. Но това е затворена страница за мен. И вече искам да съм друга.

Според мен и вие може да се откажете от всички тези неща. Какво толкова може да загубите? Най-много да се отървете от всички фалшиви хора, за чиито привидно одобрение сте се борили несъзнателно досега./show.blitz.bg

Коментирай