logo

Мегз си призна за страшна лудост в Пловдив! СНИМКИ

Мегз си призна за страшна лудост в Пловдив! СНИМКИ

Мегз все по-често дефилира в публичното пространство чрез профилите си в социалната мрежа, където в момента прави серия от признания за личния си живот. 

В скорошен пост скандалната дизайнерка разкри за доста щура ситуация от личния си свят, в която е била заедно с най-добрата си приятелка. Действието се развива в Пловдив пред смаяните погледи и шушукания на минувачите.

Потрес! Мегз си призна за корекциите! СНИМКИ 18+

"Напоследък по-често посещавам магазина си в Пловдив и много му се радвам. Знаете ли, че когато бях на 13 тъкмо се бях преместила от Раковски да живея и уча на квартира в Пловдив.

Мегз проговори за първия си път! Призна, че...

Ходех на училище с автобус и рокли с холивудски привкус. И понеже преди 16 години това, което днес наричаме МЕГЗ можеше да се види само по току-що пуснатата телевизия БТВ - та откъдето минех хората по улуците се обръщаха след мен", връща лентата назад брюнетката.

"Винаги ще помня как буквално принуждавах най-добрата си приятелка да вървим по средата на точно тази главна улицата, облечени в стари дрехи, преправени от мен.

Тя винаги е била по-разумна и обрана от мен и винаги казваше "Защо трябва да вървим по средата - не виждаш ли, че хората се движат или в ляво и в дясно".

Изобличиха Мегз в измама, тя хвърля крилати фрази! СНИМКИ

А аз толкова опиянена от неспирните шушукануя ѝ казвах "Стига си мислила глупости. Съсредоточи се в това дали хората се обръщат след дрехите".

Не си измислям и думичка от тази история. Ходех с по 8 чорапогашника зимата, че в автобусите беше много студено, а аз твърдо държах да нося моите си рокли и сака. 

Чувството беше грандиозно. Днес същата тази улица изглежда по коренно различен начин. Вече по нея има много момичета, носещи моите дрехи или други марки в подобен стил.

И въпреки, че тези тогава толкова смели визии вече са нещо нормално, аз съм сигурна, че някъде още вървят две неразделни приятелки.

Едната по-летяща, другата по-разумна и обсъждат гаджетата и мечтите си.. А аз - много е магично и някак странно. Ако със сигурност постигнах нещо за тези 16 години, то е да увековеча погледите. Някога те бяха заради смелостта към мечтата ми по МЕГЗ. Днес са защото съм МЕГЗ".

СНИМКА издаде Мегз, че е бременна!

След поредното си признание, разбира се, коментарите в профила на Мегз заваляха като из ведро, приканвайки я да продължи с щедрото вдигане на завесата за онова, през което е минала дотук.

Разбира се, не липсват и малко иронични подмятания заради фотошопа по снимките й, на които обаче брюнетката симпатично мълчи./show.blitz.bg

Коментирай