Сашо Кадиев избухна жестоко срещу майка си: Не я взимайте!

Сашо Кадиев избухна жестоко срещу майка си: Не я взимайте!

Сашо Кадиев избухна жестоко срещу майка си Катето Евро и думите му изненадаха сериозно не само зрителите на развлекателната игра, но и всички останали.

"Аз ви казах да не я взимате!", с тези думи Кадиев е опитал да разколебае решението на продуцентите да поканят именно майка му - актрисата Катерина Евро. В петък вечер се очертава да видим един от най-веселите епизоди на шоуто. 

Скандал в "Аз обичам България": Кадиев обиди брутално Сърчаджиева

Освен Катето Евро, участие ще вземе и Chef Александър Таралежков от "Мастър Шеф", които влизат в отбор КАДИЕВ, и актрисата Марта Вачкова и певицата Михаела Филева, които са в отбора на КЕДЪРА.

Наградата в епизода по традиция ще е типично родна – чудна колекция вкусни български компоти, а кой отбор ще се "домогне със зъби и нокти" до нея, ще стане ясно след броени часове.

След като Сашо Кадиев не пропуска случай и почти във всеки епизод включва някоя история за майка си – актрисата Катерина Евро, ето че найнакрая самата тя ще „връхлети" на живо в епизода със страхотната си енергия и чувство за хумор.

А за да е пълно щастието и да не е тя единственият „отличник" в играта „Кутия на времето", в противниковия отбор ще блесне и комедийната хала Мартина Вачкова, която в тази игра ще се окаже най-голямата й конкуренция.

Галена и Азис на старта на "Аз обичам България", ще падне шоу СНИМКИ

Обичаните актриси ще „плуват в свои води" в играта с кутиите и без никакви задръжки буквално ще си „задържат" предметите, скрити в тях. Покрай всеки от „трофеите", всяка от тях ще сподели и по някоя интересна история, свързана с предмета и с отминалите времена.

В разгара на играта водещата Алекс Сърчаджиева ще провокира всеки от играчите да сподели на какво животно се оприличава, преди да ги „хвърли" в следващото сериозно музикално предизвикателство с животински елемент.

А защо Кадиев ще се обърне срещу майка си с репликата „Аз ви казах да не я взимате!" – зрителите ще разберат съвсем скоро в ефира на bTV, пише bgdnes.bg. Освен гласовита и красива, Михаела Филева ще се окаже и особено талантлива художничка, но дали късметът ще е на нейна страна в петък вечерта – ще си проличи в едно от завъртанията на „Kолелото на съдбата".

„Колко са ни умни капитаните!", ще възкликне Алекс Сърчаджиева след една от игрите, а Марта Вачкова ще „похвали" съотборничката си с думите: „Толкова си хубава, че хич не трябва да не ти пука!"/show.blitz.bg

 

 

 

 

Коментирай