Скандал в "Аз обичам България"! Кадиев обиди брутално Сърчаджиева

Скандал в "Аз обичам България"! Кадиев обиди брутално Сърчаджиева

Ситуацията в новото предаване "Аз обичам България" не е никак спокойна. Наблюдава се известно недолюбване между водещата Александра Сърчадсжиева и единият от капитаните на двата отбора, а именно Сашо Кадиев. 

Двамата често се хапят в ефир, но в последния езпизод синът на Сашо Кадиев нанесе жестока обида на водещата, която остана безмълвна, но ако можеше, би го убила само с поглед.  

Кадиев много се раздава по време на игрите и често изрича неща, които не е преосмислил добре. Точно такъв коментар направи във втория епизод на предаването и успя да засегне водещата. 

"С тази флурална рокля защо не отидеш някъде... на цветарския магазин", затапи я той, а Александра в продължение на няколко минути мигаше срещу него и не можеше да каже нищо. 

Сашо се опита да замаже гафа и да я успокои, че от продукцията ще изрежат тъпия му коментар, но пък в името на рейтинга това не се случи и зрителите видяха нагледно колко неловко се почувства водещата. 

Тя пък от своя страна не крие антипатията си към Сашо и винаги помага и стиска палци повече на другия отбор с капитан Кедъра. Тъй като Кадиев често я засичал и тя се притеснявала и трудно води след това. 

А пък феновете на шоуто като цяло неодобряват Сърчаджиева за водеща и искат старата водеща отпреди години. "Евелина Павлова беше доста по-забавна и лицеприятна. Алексадра само крещи и вика, не може да импровизира и просто не става за водеща на такъв формат", гласи един от коментарите./show.blitz.bg

 

 

Коментирай