Галена и Азис на старта на "Аз обичам България", ще падне шоу СНИМКИ

Галена и Азис на старта на "Аз обичам България", ще падне шоу СНИМКИ

Тази вечер от 20 ч. по bTV стартира супер забавната и любопитна телевизионна игра "Аз обичам България", посветена на всичко българско и родно, с водещ – актрисата Алекс Сърчаджиева и капитани на отборите – Александър Кадиев и Камен Алипиев – Кедъра.

Отборите им ще се хвърлят в "ожесточена" и много забавна битка още в първия епизод на играта, в която всеки от тях ще има своите „възходи и падения“, усмивки и сълзи, които ще им дадат още повече причини, заради които да обичат България.

Потвърдено: Алекс Сърчаджиева е новата водеща на "Аз обичам България" по bTV

Рамо до рамо с тях в игрите, забавлението и в учението ще застанат едни от най-обичаните звезди на България – поп-фолк идолите Галена и Азис, които ще са в отбора на КЕДЪРА и талантливите актьори – Весела Бабинова и Филип Буков, които влизат в отбора на КАДИЕВ.

Така разпределени, всеки от тях ще има възможността да блесне както със знания и нечувани умения по теми, свързани с родината, така и да се „сгромоляса“, но с усмивка и настроение, без да губи за миг надежда, че точно неговият отбор ще се закичи с наградата.

По традиция във всеки епизод тя ще е любим и емблематичен за България предмет, а в първото издание на предаването победителите ще получат три чифта автентични, топли бабини терлици.

Интересни, весели, неочаквани, разнообразни и любопитни, въпросите и задачите в игрите ще накарат зрителите да научават много нови неща за родината и да се забавляват от сърце. В една от игрите те ще имат възможност да премерят знанията си с тези на играчите, като използват телефоните си.

Всички пред екраните ще срещнат не само познати и обичани лица, а и героите сред нас – достойни българи с необикновени умения и постижения, с награди и с истории, които си струва да бъдат показани./show.blitz.bg

 

Коментирай