Потвърдено: Алекс Сърчаджиева е новата водеща на "Аз обичам България" по bTV

Потвърдено: Алекс Сърчаджиева е новата водеща на "Аз обичам България" по bTV

Очарователната Алекс Сърчаджиева е новата водеща на забавната телевизионна игра "Аз обичам България", която ще блесне в ефира на bTV през февруари, за която вече писахме още в края на миналата година.

Обичаната актриса влиза в главната и отговорна роля да задава въпросите, а и настроението в предаването, посветено на всичко, заради което си заслужава да обичаш България.

Алекс Сърчаджиева рухна от болка преди Коледа: Понякога не мога да спя...

"Аз обичам България и обикаляйки я често с театралните спектакли, в които играя, срещам изключителни хора, които живеят и отглеждат децата си тук. Вярвам, че всички, които гледат предаването, ще осъзнаят, че родината ни е наистина прекрасна, ще се заредят с настроение, ще се забавляват от сърце и ще научат неща, които до този момент не знаят", споделя водещата Александра Сърчаджиева.

С широка усмивка, енергия и обаяние, обичаната актриса ще преведе капитаните и техните отбори през всеки от кръговете на играта. Любопитни, неочаквани, забавни, тематични и модерни, въпросите в тях ще обхващат различни сфери и теми на живота.

Наред с популярните личности, които ще се борят за награда, в една от игрите – "Героите сред нас", зрителите ще се срещат и с герои от ежедневието, които имат впечатляващи постижения в най-различни области и с които прославят страната ни. С чувство за хумор и с обич към „всичко българско и родно“, игрите ще носят заглавия като „Кутия на времето“, „Щурец в ухото“, „Глас народен“, „Буквуване“, „Колелото на съдбата“ и други.

В този позитивен дух ще е и наградата във всяко едно от изданията – български продукт, който всеки обича – бидон с туршия, тенекия със сирене, чувал с картофи, дамаджана с ракия – все неща, близки до българина.

Болест повали Алекс Сърчаджиева и стъжни живота й

Бенд с музика на живо ще внесе още настроение и хъс за игра и ще помага на отборите в търсене на правилните отговори. Смехът и забавлението ще вървят "ръка за ръка", както със знанието, така и с възможността зрители, участници и публика да научават нови интересни неща.

"Аз обичам България" обещава за всички – от баба до внуче, неповторими емоции и много усмивки… и поне още една причина да „обичаме България".

Капитаните на двата отбора в състезанието ще станат известни съвсем скоро. Супер свежо, цветно и зареждащо, предаването ще бъде сред акцентите в ефира на bTV през пролетта. Форматът е по лиценз на ITV Studios "I Love My Country" и до момента е реализиран в 34 държави по света./show.blitz.bg

Коментирай