Ралица Паскалева не издържа и рухна на сцената на "Капките" заради... ВИДЕО

Ралица Паскалева не издържа и рухна на сцената на "Капките" заради... ВИДЕО

Снощният лайф на "Като две капки вода" се оказа по-емоционален отвсякога, а причината се оказа "Нощта на българските дуети", в която всеки от участниците трябваше да изпълни емблематична песен заедно с оригинала.

Изпълнението на Димо и Ралица обаче, които трябваше да влязат в образите на Ваня Костова и Драго от легендарната Фамилия "Тоника" и да изпеят емблематичния им хит "Приятели", се оказа истински разтърсващо не само за самите тях, но и за всички в залата, а вероятно и пред малките екрани.

Христо Гърбов падна на сцената в "Капките", а после... ВИДЕО

Малко след изпълнението си, с което вдигнаха залата на крака и логично грабнаха наградата на вечерта, Ралица не издържа и се разплака, а причината е случка от гримьорната часове преди големия лайф.

Оказва се, че щом са я видели, пременена и гримирана като непрежалимата си колежка Ваня Костова, певците от "Тоника" се стъписали в първия момент, защото приликата била невероятна. Емоцията дошла в повече и при мисълта, че отново ще пеят с нея на една сцена... въпреки че под маската е друг човек.

Кали изригна след хейта, който я заля в "Капките"

"Димо беше перфектен. Ралица също. Много ни беше хубаво, че бяхме с вас на тази сцена", сподели самият Драго, който пя редом до Димо. А Ралица не можа да скрие сълзите си и почти плачейки благодари за възможността да се превъплъти именно в незабравимата Ваня Костова.

На рождения си ден братя Аргирови излязоха на сцената заедно с Яна Маринова, която беше в ролята на Росица Кирилова. Заедно те дадоха начало на вечерта с песента "Избрах нарочно вас", а Благовест и Светослав не скриха комплиментите си към актрисата за изпълнението, въпреки че в социалните мрежи не приеха с особен възторг чутото.

Дара Екимова имаше нелеката задача да влезе в образа на Георги Христов и заедно със самата Петя Буюклиева да изпълнят невероятната песен "Пролет".

Керана се пусна полугола в "Капките", Блатечки не издържа и... ВИДЕО

"Дара сякаш натисна копчето на времето. Обръщах се към нея и виждах Георги Христов. Страхотна емоция беше за мен", коментира Петя Буюклиева след изпълнението.

Христо Гърбов пък се впусна в поредния женски образ, този път на младата поп певица Алма, а заедно с него под прожекторите излезе Миро, за да представят един от хитовете от изминалата година "Повече".

Пред очите на Миро на звездната сцена се появи Тома в неговия образ, а до него бе Анелия. Заедно пресъздадоха една най-чувствените балади "Завинаги" и вдигнаха цялата зала на крака.

Разплакаха Ралица Паскалева в "Капките", Веско Маринов също не е на себе си ВИДЕО

"Тома е любимият ми рок глас в България. Аз няма да мога да изпея негова песен, но той изпя моя по невероятен начин", призна Миро.

Христо Петков се превъплъти в една от легендите на българската музика - Стенли, а с него на сцената се появи Любо Киров, за да вдигнат отново зрителите в студиото на крака.

Прецедент в "Капките"! Журито посече Дара Екимова, но тя успя да... ВИДЕО

"Особено е чувството да видиш двойник. Христо, великолепен си", каза Стенли за изпълнението на песента "Където няма време".

Водачът във временното класиране Владо Михайлов беше в образа на Любо Киров за изпълнението на "Мога" в очарователната компания на Михаела Маринова.

"Не съм се съмнявал. Владо е великолепен певец, който аз обожавам. Възхитен съм, че си извадил и поведението ми", поздрави го самият Любо Киров.

Лятно настроение в Капките донесоха и Криско и Кали, която облече секси дрехите на Галена, за да пресъздаде образа й в "Красиви лъжи".

Смях в "Капките": Миро падна от стола заради Димо и Ралица ВИДЕО

"Кали, представи се страхотно. Беше толкова сексапилна и женствена, колкото Галена", коментира Веселин Маринов.

Керана слезе от асансьора като Белослава, а неин дуетен партньор бе Орлин Павлов, който също посрещна рождения си ден на сцената на "Като две капки вода".

"С Белослава на сцената винаги е много специално. Това, което успях да усетя от Керана, е същото, а мислех, че не е възможно. Тя се справи блестящо", сподели Орлин след изпълнението им на "Всяка година по същото време"./show.blitz.bg

Коментирай

Аз мисля че са

Аз мисля че са 24.04.2023 14:16

Лигльовци . Това ли ви е животът да се шутирате ! ? Безсмислени занимания за луди пари за сметка на тъпанари, които ви зяпат .Хвани един , удари друг. Най- безмозъчни са братята дето не се натъпкаха с пари и развращават поколения .

фен

фен 25.04.2023 20:12

БУМ,БУМ!!!АЙДЕ НЯМА НУЖДА,МОЛЯ ТИ СЕ!