Смях в "Капките": Миро падна от стола заради Димо и Ралица ВИДЕО

Смях в "Капките": Миро падна от стола заради Димо и Ралица ВИДЕО

Поредна луда порция смях поднесе епозида на "Като две капки вода", в който този път имаше повече забавление, отколкото музикални шедьоври. В нощта на Оскарите звездните участници предизвикаха нещо небивало с имитациите си.

"Като две капки вода“ отново зарадва зрителите с истинско забавление. В нощта на Оскарите звездните участници представиха новите си имитации пред телевизионната публика и гостите в студиото. А певецът Миро почти падна от стола си, след като видя Димо и Ралица, преобразени като дует "Каризма", от който бе част той в близкото минало.

Кичка Бодурова попиля "Капките" след гаврата ВИДЕО

Именно изпълнението на "Минаваш през мен" на Димо и Ралица се хареса най-много и те грабнаха победата на вечерта за първи път, като успяха да изправят и публиката на крака още по време на припева на хита на "Каризма". В случая образите бяха разменени - Димо беше Галя, а Ралица - Миро.

"Не съм се забавлявал така от толкова много време. Бяхте чудесни. Това беше най-хубавата имитация на песента, която съм виждал", сподели самият Миро от първия ред в публиката. Той се заливаше от смях през цялото време и едва не падна от стола си. Галка, която от години живее зад граница, не беше в студиото.

Нещо невиждано се случи в "Капките", Хилда Казасян не е на себе си ВИДЕО

"Супер имитация! С това изпълнение, доказват какви професионалисти са и двамата! Димо беше велик, по-добра имитация на Галка не е правена до момента!", пък гласи един от многото коментари в социалните мрежи след снощното шоу.

Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро за първи път представиха и изпълнение чак от САЩ. Христо Петков в образа на Елвис Пресли се включи на живо от Чикаго, а журито в състав Хилда Казасян, Асен Блатечки, Димитър Ковачев – Фънки и Веселин Маринов имаха тежката и отговорна задача да оценят както неговото изпълнение, така и на останалите осем. /show.blitz.bg

Коментирай