Керана се пусна полугола в "Капките", Блатечки не издържа и... ВИДЕО

Керана се пусна полугола в "Капките", Блатечки не издържа и... ВИДЕО

Певицата Керана остави без дъх мъжката част от журито с горещото си изпълнение във вчерашното издание на шоуто за имитации на Нова телевизия "Като две капки вода".

Този път красавицата трябваше да влезе в образа на Майли Сайръс и да представи пред зрителите последния й хит "Flowers", като за целта предизвика истински пожар на сцената.

Разплакаха Ралица Паскалева в "Капките", Веско Маринов също не е на себе си ВИДЕО

Смелата визия на гласовитата брюнетка накараха Рачков да я подпука с шеговити въпроси още преди да се е качила на сцената. "Дядо ти не ти ли е звънял, за да се наметнеш. Според мен съвсем скоро ще дойде", директно се изцепи водещият.

Не е за вярване каква е заплатата на Рачков в "Капките"

"Аз съм огащена, важното е да съм огащена", побърза да му отвърне певицата в синхрон с шеговитите намеци.

Прецедент в "Капките"! Журито посече Дара Екимова, но тя успя да... ВИДЕО

На сцената Керана успя да пресъздаде само една от визиите на Майли Сайръс, в която световноизвестната певица е със костюм от две части – панталон и разкопчано сако на голо. И както е видно и от снимките - е повече от предизвикателна. Толкова, че докато вървеше парчето, Асен Блатечки я гледаше със зяпнала уста, а след изпълнението й призна, че тайничко се е надявал лепенките, с които е залепено сакото й, да се разлепят. 

"Малко ме е яд, че това работи толкова добре", призна актьорът, а Керана му отвърна, че от екипа са се постарали толкова добре това да не се случи, че най-вероятно ще си ходи с това сако до края на живота си./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 27.03.2023 11:30

Тоа блатечки е мноо тъпо парче, цела вечер седе улендзен като вАрена тиква.

еСтетичен

еСтетичен 27.03.2023 18:22

И името му като физиономията и него самия. Като жури не може сам да сглоби повече от две прости изречения от типа "нямам думи".

Не знам

Не знам 28.03.2023 8:01

Какво накара Диляна да си легне с тоя селяндур Блатечки

Кака Куна

Кака Куна 28.03.2023 18:48

Чак пък красавица? Нищо особено като визия

kolio

kolio 28.03.2023 19:52

Само най-глупавите хора гледат като две капки боза

То сако ли имало...

То сако ли имало... 29.03.2023 11:25

Не, че нещо, но и без сако слабо ще ме впечатли, милата просто няма там нищо, което да се види, съжалявам... Иначе е готина като характер, който демонстрира, пее добре и ... да е жива и здрава. :)

Ин ан

Ин ан 29.03.2023 12:09

Не е необходимо много да приказваш, Блатечки оценява много точно,той за това е там да гледа и слуша.И друго ,страхотен актьор е а това ,че си е симпатяга е само в негов плюс.Керана е страхотна,във всяко отношение.