Христо Гърбов падна на сцената в "Капките", а после... ВИДЕО

Христо Гърбов падна на сцената в "Капките", а после... ВИДЕО

Христо Гърбов май свикна да тегли късата клечка за избора си на имитации в "Като две капки вода". В последния лайф актьорът трябваше да се превъплъти в певицата Кали, която също е част от звездния каст този сезон.

65-годишният актьор буквално падна на сцената в шоуто за имитации, докато изпълняваше култовото парче на Кали. И само добрите му актьорски умения и чувството за хумор го извадиха от комичната ситуация, която в този случай, и без падането, беше неизбежна, предвид образа му.

Кали шокира сина на Ваня Костова в "Като две капки вода" ВИДЕО

Пременен в тясна черна рокля с голи рамене, Гърбов не успя да запази равновесие и известно време изпълняваше песента на колене, след което се изправи и продължи изпълнението си. Малко след това всички участници станаха от столовете си, за да го подкрепят. На помощ се притекоха и водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро.

След края на изпълнението, което успя да разсмее до сълзи и публика, и жури, и зрители, Гърбов зае мястото си при останалите участници, а коментарите за него в социалните мрежи заваляха като из ведро. "Ох, така не съм се смяла много отдавна. Благодаря за което. Велик Христо Гърбов!", гласи само един от тях.

Керана се пусна полугола в "Капките", Блатечки не издържа и... ВИДЕО

Припомняме, че преди няколко епизода Христо Гърбов отново стана обект на ожесточени коментари в публичното пространство, този път след изпълнението си на една от песните в репертоара на Кичка Бодурова. В имитацията му тогава обаче, мнозина прозряха откровена гавра с изпълнителката./show.blitz.bg

Коментирай

ЕМИ

ЕМИ 12.04.2023 13:58

Жив и здрав да е Гърбов.Разсмя много хора, които наистина не са се смяли така от много време.

Хей

Хей 12.04.2023 15:42

Не е паднал, пее на колене, такъв е оригиналният клип! Беше доста забавен!

Жоро

Жоро 12.04.2023 21:18

Най лошите имитации са на Гърбов! Въобще не е смешно,а жалко! Не ми е ясно защо журито му дава все по големи оценки! Незаслужено!

Венелина начева

Венелина начева 12.04.2023 22:16

Бездарник! Отишъл за пари.Ами постарай се малко некадърник такъв.Мисля си че гледаме различни предавания с журито.То бива да го бутат напред но той как не ср постара малко. Това ме обижда като зрител Ние да не сме бавно развиващи се.Жена му "великата" рржисьорка не се ли срамува от него.Безобразие.

Такава

Такава 15.04.2023 0:42

Пошлост че едва ли нормален човек би имал нещо с тези прах в очите