logo

Изненада! Димитър Маринов свирил с цигански оркестър СНИМКИ

Изненада! Димитър Маринов свирил с цигански оркестър СНИМКИ

Димитър Маринов, когото в момента гледаме в хитовото шоу за имитации "Като две капки вода", се оказа доста скрита лимонка, както се казва, поне ако става въпрос за колоритни истории от досегашния му живот.

Актьорът, който прослави България в Холивуд, е имал нелека съдба до момента, но въпреки това е един от участниците, които най-много се усмихват в шоуто.

Димитър Маринов тръгна по чалга купони СНИМКА

И неслучайно. В душата на Димитър Маринов звучи музика не от сега. Оказа се, че той е свирил на събиитя с цигански оркестър в затвора в Бухово, а ситуацията е от 80-те години на миналия век, пише "Монитор".

Невиждано в "Капките"! Фънки се поклони на... ВИДЕО

Музикантите се събирали в училището на затвора, като били приятно изненадани от уменията на звездата от "Зелената книга" с цигулката. "Аз бях единственият бял. Те бяха много щастливи, защото при изпълненията на танга и валсове цигулката вътре е супер. Те ме научиха да свиря и на китара, между другото", споделя българинът пред колегата си от "Капките" Тото.

Димитър Маринов отхвърлил два мегапроекта в САЩ заради "Капките" СНИМКИ

Припомняме, че само преди дни Маринов хвана китарата, а причината беше поредното му ефектно превъплъщение в шоуто - той влезе в образа на Крис Норман и изпълни песента "Living Next Door To Alice", свирейки на живо.

Заварчик, работник в киносалон, дори и строител, участвал в реставрирането на хотел "Балкан" – това са само част от нещата, през които актьорът преминава, след като бива осъден на три години и половина затвор, заради опита си да избяга от България. Няколко години по-късно той все пак успява – по време на турне, да остане в Щатите, а Андрей Баташов бил единственият, запознат с плановете на младия Димитър.

Ето коя звезда пристига от Холивуд за участие в "Като две капки вода"

Още в първите си дни като уличен музикант в Ноксвил, Тенеси, Маринов грабва вниманието на снимачен екип на телевизия NBC. Именно репортажът за него провокира заможно американско семейство да му подаде ръка в опита му да стане гражданин на САЩ, пише изданието.

Междувременно приятелството между Тото и Димитър Маринов ги качи на една сцена и извън "Капките". Звездата от "Зелената книга" подкрепи рапъра и дуетната му половинка Лъчо Евтимов и по време на 10-годишния им юбилей като група "СкандаУ", който те отбелязаха навръх Гергьовден./show.blitz.bg   

Коментирай

Самоздрав

Самоздрав 09.05.2020 21:37

Така и не разбрахме кои са тези два "грандиозни" проекта от които се е "отказал".