Невиждано в "Капките"! Фънки се поклони на... ВИДЕО

Невиждано в "Капките"! Фънки се поклони на... ВИДЕО

Разпределението на ролите в журито на "Като две капки вода" е добре познато за зрителите вече осем сезона. И както знаем Фънки винаги е в ролята на лошото ченге.

По-вероятно е да го видим недоволен и критикуващ, включително и до просташка безпарданност, но ето, че дори това правило получи своето изключение.

Потрес! Луна откачи и захапа Юлиан Вергов, а причината е потресаваща... ВИДЕО

В снощния лайф на хитовото шоу за имитации по Нова тв се случи нещо невиждано - Фънки стана от мястото си и се поклони на един от участниците. А причината е умопомрачителното му изпълнение и имитация!

Става дума за актьора Димитър Маринов, който миналата година развя български флаг на сцената на "Оскарите" в Холивуд заради филма "Зелената книга", който грабна заветната статуетка. Този път той трябваше да влезе в образа на Алис Купър и да изпълни хита му "Poison" ("Отрова", б.а.)

Димитър Маринов отхвърлил 2 мегапроекта в САЩ заради "Капките" СНИМКИ

Маринов бе абсолютно безапелационен с невероятното си превъплъщение и след края му предизвика възторг в журито, а специално Фънки се изправи и му се поклони./show.blitz.bg

Коментирай

Селяк

Селяк 17.03.2020 12:01

Отказал оферта за половин милион $ заради едни 60 хилки в лв.! Ще ме разплачат с патриотизма си !

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 17.03.2020 14:02

http://coronavirus.eti.pw

Kuncho

Kuncho 17.03.2020 14:53

Нещо средно между Шер и Дее Шнайдер :)

Гаднярка

Гаднярка 18.03.2020 8:00

И понеже българската завист и простотия нямат край, затова за това феноменално превъплащение на образа на Купър, Вергов му даде само 10 точки, а не максимума и накрая наградата взе пиклата с Шака дъм, тра Ла Ла...

Зрител

Зрител 18.03.2020 14:45

Браво на Фънки! Но чалглизирания български зрител отново даде много точки на Фики и постави Маринов на средно ниво. Това показва каква музика предпочита целокупният български народ.

бай Танас

бай Танас 18.03.2020 15:08

да и сЕра в отворената уста на тая пача...

Познавач

Познавач 18.03.2020 15:11

Баси нареденото шоу, тия тъпанари си плюят на и без това нулевия авторитет и тикат малкото дрисне напред