logo

"Игри на волята: България" стартира ударно, ето кои са новите капитани СНИМКИ

"Игри на волята: България" стартира ударно, ето кои са новите капитани СНИМКИ

Новият втори сезон на най-екстремното риалити в ефира на Нова телевизия "Игри на волята: България" стартира ударно в неделя и представи на зрителите племената, профилите и най-любопитните житейски истории на 24-мата нови участници, които ще се борят за оцеляване.

Всички участници имат различни професии, преминали са през различни изпитания, но имат една цел – победата. Отборът на Рибарите черпи сила от дълбините на морето и живее в ритъма на приливите и отливите, този на Жътварите – събира гордите потомци на на хората, които превръщат трънливата пустош в райска градина, а Ловците са първите, които покоряват природата и подчиняват зверовете на своята воля. 

Елен Колева влиза в "Игри на волята" с неочаквано признание СНИМКИ

Атрактивните участници се изправиха смело пред първото си комплексно изпитание на арената за капитанското място в трите племена и след оспорвани битки станаха ясни имената на победителите, които ще ги поведат в битката за територия утре вечер.

Оглавилите племената разполагат с огромна власт – те ще взимат всички важни решения, ще имат двоен глас при номинациите и тяхна ще бъде последната дума при споровете в племето.

След като я махнаха от "Игри на волята", Сърчаджиева се намърда пак в телевизията като... 

"Работих най-различни професии, за да събера средства и да финансирам мечтата си – да стана пилот. Чувството да летиш е усещане за абсолютна свобода. Имам самочувствие, но горе в небето няма място за его. Моята увереност идва от успехите ми.

Спортната ми злоба стига до там, че всеки, който се изправи срещу мен, е враг, независимо дали е мой роднина. Защитавам достойнството си със зъби и нокти", категоричен е капитанът на Рибарите Ивайло.

Ралица Паскалева се оказа милионерска щерка

"Заминах за Русия, за да уча журналистика сама, без да познавам страната или да говоря езика. Към момента имам над 100 хиляди последователи в Instagram. Имам много обожатели и за мен няма невъзможни неща. Винаги взимам, каквото искам. Ако не го взема, значи не го искам достатъчно“, разказва Ивана, капитан на отбора на Жътварите, придобила популярност след участие в риалити формат в Русия, гледан от над 60 милиона души.

"Много съм развълнувана, че не просто бях избрана от отбора, а си извоювах капитанското място сама", сподели каскадьорката Ваня, която стигна последна до пъзела с логото на "Игри на волята", но успя да го реши първа и да развее гордо знамето на Ловците.

Култови актьори от "Откраднат живот" ще са водещи в "Игри на волята"

Днес в 20:00 ч. в ефира на Нова телевизия племената ще влязат в първата голяма битка за територия, която ще реши къде ще Рибари, Жътвари и Ловци ще прекарат първата седмица от състезанието.

Предстои и специална прожекция на откритата сцена в Царево, където жителите и гостите на града ще имат възможността да проследят първата териториална битка на голям екран./show.blitz.bg

Коментирай

Тъпня

Тъпня 07.09.2020 9:58

Абе, защо в това предаване която стане водеща и почва да крещи и заповедничи по участиците със зъл тон все едно ей сега ще ги бичува с камшик!?? А тоя Димо ли какъв е, мъжлето водещ, няма по-комично и нелепо изглеждащ... В него няма една правилна черта, ходи шарен като клоун... Комплексари.