Култови актьори от "Откраднат живот" ще са водещи в "Игри на волята"

Култови актьори от "Откраднат живот" ще са водещи в "Игри на волята"

Любимите актьори Ралица Паскалева и Димо Алексиев са водещите на втория сезон на „Игри на волята: България“.

През септември зрителите ще ги видят в неочаквана нова роля, впускайки се в предизвикателството на най-вълнуващото риалити предаване в ефира на NOVA.

По време на целия сезон Ралица и Димо ще бъдат близо до всичките 24 участници, не само по време на битките, но и извън арената, за да покажат още по-завладяващи и интересни моменти за феновете на формата.

Пореден обрат в "Игри на волята", Алекс Сърчаджиева ще... СНИМКИ

Двамата водещи ще бъдат рамо до рамо, за да представят всички участници на зрителите. Те ги посрещат преди всяка битка и поставят пред тях следващото предизвикателство.

Всеки от тях има и специфична роля във формата. Димо има нелеката задача като спортист и мъж да коментира всички битки и да следи за спазването на правилата, а Ралица ще въведе зрителя в аналитичните коментари за взаимоотношенията между участниците. Тя ще е на чело на съветите на племената, на които ще бъде обърнат силен акцент през предстоящия сезон.

"Игри на волята: България" е много интересен формат, който изисква да имаш не само силно тяло, но и да имаш наистина силен дух. Аз съм човекът, който трябва да коментира всички битки в това своеобразно състезание. Гледам ги отблизо и мога да кажа, че се изисква доста хъс, умения и отборна игра, за да се преминат всички препрятствия. Съблюдавам от първа линия дали играчите са честни и спазват всички правила“, сподели Димо Алексиев за зрителите на „Събуди се“ и обеща да е строг, но справедлив съдия.

„За мен и за Димо новото амплоа е предизвикателство, защото нито аз, нито той до момента сме били водещи на телевизионно предаване. През сезона аз ще водя по-личните разговори с участниците и ще следя техните взаимоотношения. Кой е победил, кой е загубил, как се чувстват. Обещавам да задавам много въпроси“, допълни Ралица Паскалева.

Снимките на втори сезон на „Игри на волята: България“ започнаха в началото на седмицата и участниците вече се борят за голямата награда, минавайте през различни изпитания на едни от най-красивите кътчета по българското Черноморие./show.blitz.bg

Коментирай

Десо

Десо 27.06.2020 13:49

Не беше редно с всяко включване на телевизора да те посреща Сърчаджиева!

беееее,

беееее, 29.06.2020 19:47

Ралица Паскалева е култово дърво.

Дей

Дей 30.06.2020 12:17

Абе кой я предложи тази ужасна жена! По отблъскващо същество рядко се среща, развалиха предаването!!!!

...

... 06.07.2020 18:40

Ралица Паскалева е любима актриса само на бащата на детето и.

Веси

Веси 15.07.2020 5:16

Не понасям тази жена и злобния й поглед. Няма да гледам Игри на волята.