Пореден обрат в "Игри на волята", Алекс Сърчаджиева ще... СНИМКИ

Пореден обрат в "Игри на волята", Алекс Сърчаджиева ще... СНИМКИ

Миналата седмица беше тиражирана информацията, че Алекс Сърчаджиева вече няма да води риалити формата за физическа издръжливост, характер и съобразителност "Игри на волята", а на нейно място ще грейна друга изкусителна красавица.

Става дума за актрисата Яна Маринова, която сме виждали като участник в други тв продукции до момента. Нейното място в "Игри на волята" обаче, явно не е запазено, както се твърдеше в публичното пространство. Потвърждение за това са думите на брюнетката в профила й в социалната мрежа.

"НЕ Е ВЯРНО!!! Скъпи журналисти, моля проверявайте си информацията от минимум два, независещи помежду си източника. Дори сина ми е научен от 5-годишен на този способ за намиране на информация", написа Яна, а снимките на формата, както вече стана ясно, вече са в ход, макар от продукцията засега да не издават кой ще е лице на шоуто.

Люта тв война за рейтинг и милиони наесен! Вижте кои формати се завръщат...

Предположенията засега клонят и към чаровната актриса от "Откраднат живот" Ралица Паскалева, която изненадващо приключи участието си в хитовия сериал с обяснението, че има желание да замине при мъжа си Теодор Салпаров, който играеше в Русия, но пандемията отложи плановете им.

Колкото до Алекс Сърчаджиева, която води първи сезон на "Игри на волята" - все още няма потвърждение, че няма да я видим и във втори сезон. Любопитна подробност е, че напоследък актрисата залива социалните мрежи с морски фотоси и то точно от местата, където се снима предаването. Тя е в компанията на дъщеричката си София, която миналата година изкара целия снимачен период заедно с майка си, така че нищо чудно и този път двете да съчетават работата и удоволствието./show.blitz.bg