Люта тв война за рейтинг и милиони наесен! Вижте кои формати се завръщат...

Люта тв война за рейтинг и милиони наесен! Вижте кои формати се завръщат...

На люта и безмилостна тв битка за рейтинг и милиони ще станем свидетели тази есен от две от големите телевизии у нас, а най-печеливши от сблъсъка би трябвало да са зрителите.

Както знаем пролетният телевизионен сезон приключи официално с финала на "Гласът на България". А по време на лятната пауза Нова телевизия и bTV ще запълнят програмата с повторения на вече излъчвани шоута и сериали, става ясно от тиражирани в публичното пространство информации.

Връщат внучката на Тодор Колев в "Откраднат живот" СНИМКИ

От началото на септември по Нова телевизия стартира вторият сезон на "Игри на волята", който се очаква да предизвика всеобщото внимание на зрителите с новите предизвикателства, които ще предложи. Кандидатите за него се избират чрез онлайн платформа с над 200 психологически въпроса и се очаква да бъдат безкрайно любопитни. Техните имена ще бъдат ясни в края на лятото.

Наскоро пък, продуцентът на "Биг Брадър" Нико Тупарев хвърли бомбата, че има вероятност "Големият брат" да се завърне триумфално отново в ефир, тъй като моментът е най-подходящ за снимане на формата в условия на пандемия от коронавирус, а в Къщата участниците така или иначе живеят под пълна изолация.

Секси звезда от "Откраднат живот" откри сезона СНИМКИ 18+

Разбира се, конкуренция на "Игри на волята" и "Биг Брадър" ще прави шестия сезон на "Фермата", чийто кастинги текат в момента, а наградният фонд за победителя отново ще бъде 100 хиляди лв. Иван и Андрей отново ще са дует и като продуценти, и като водещи на формата.

Очаква се от есента да тръгне и продължението на "Мастършеф", чието заснемане бе възпрепятствано по средата на шоуто заради коронавируса. Тогава ще стане ясен и големият победител в шести сезон. Подобна е и съдбата на сериала "Съни бийч", който бе заснет преди три години, но започна да се излъчва едва през февруари тази година.

Веско от "Игри на волята" с любопитен факт за Алекс Сърчаджиева СНИМКА

Тази есен зрителите нямат търпение да видят и юбилейния 10-ти сезон на хитовата медицинска поредица "Откраднат живот", който приковава вниманието още от епизод първи. Сценаристите вече подготвят новите сюжетни линии, както и тези, които не можаха да се доразвият заради темата за коронавируса, която ги измести непредвидено в движение./show.blitz.bg

Коментирай

НСМ

НСМ 18.06.2020 15:06

Как точно коронавирусът попречи на излъчването на сериал, заснет преди три години ?

viking25

viking25 18.06.2020 15:58

Понеже е външна продукция.

kabin40

kabin40 18.06.2020 16:00

Еми всеки иска да седне в собствен Май.бах

firebg

firebg 18.06.2020 19:18

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

Лилия Шаркова

Лилия Шаркова 20.06.2020 0:23

НСМ, ами например с промяна на цялата ТВ програма. Ако е трябвало да се излъчва програма НА ЖИВО, но отпадне заради вируса, тя би трябвало да се замести с друга или филм, които имат същата продължителност, а това често е невъзможно да стане. Поздрави от Германия.