Бутат Алекс Сърчаджиева от ефир, няма да я видим като водеща на...

Бутат Алекс Сърчаджиева от ефир, няма да я видим като водеща на...

Актрисата Александра Сърчаджиева, която беше първата водеща на риалити формата за физическа издръжливост, характер и съобразителност “Игри на волята”, няма да застане пред камерите на второто издание на шоуто.

Въпреки че се справи чудесно със задачата си миналата година, при това малко след смъртта на съпруга й Иван Ласкин, продуцентите решили, че ще е добре да свалят Алекс от екрана.

Алекс Сърчаджиева смая с нова визия СНИМКА

Те смятали, че има известна умора у зрителите да гледат дъщерята на Пепа Николова като водеща на всевъзможни предавания – от “Денсинг Старс”, през “Вип Брадър”, до “Игри на волята”, въпреки че Александра винаги е проявявала завиден професионализъм, пише "Галерия". 

Шефовете на телевизията също преценили, че е добре всеки водещ да се превръща в лице на едно предаване, а не да прескача от формат на формат. Така наред с кастинга за участници в “Игри на волята”, продуцентите от Old School избират и нов водещ, от когото зависи до голяма степен успеха на шоуто.

Твърди се, че изборът вече е направен, а в коридорите на телевизията дори се мълви, че мястото на Алекс може да бъде заето от двама души. Предполага се, че те ще бъдат мъж и жена, а мнозина допускат, че поне единият ще бъде спортист тъй като спортните качества са задължителни за участниците, за да се справят с тежките игри./show.blitz.bg

 

Коментирай

jura

jura 09.06.2020 16:09

OMRAZVAT ,DA OMRAZNALI SA EDNI ,I SASHTI S GODINIIIIII

...

... 09.06.2020 16:17

Алекс е една от малкото готини водещи, които наистина имат данни за такива, дано да я оставят!

Катя

Катя 09.06.2020 21:53

Харесвам я, дано не е вярно

Чехльо

Чехльо 11.06.2020 2:27

Сложете Нана и Векилска - другите два ъгъла на досадния триъгълник.

ВИЛИ

ВИЛИ 11.06.2020 6:48

ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ ОТДАВНА-ОЩЕ КОГАТО БЕШЕ ЖИВ ЛАСКИН...ЗАЩО ТЯ,А НЕ ТОЙ?!

Шльоко

Шльоко 11.06.2020 13:13

Много важно! Коя бе тази?