Елен Колева влиза в "Игри на волята" с неочаквано признание СНИМКИ

Елен Колева влиза в "Игри на волята" с неочаквано признание СНИМКИ

Елен Колева става все по-мистична в посланията, но понякога снимките й говорят по-красноречиво от думите, особено ако са с морски акцент и с намек за екстремност. 

Наскоро красивата брюнетка, която все така продължава да търси и очаква истинската любов в живота си, публикува любопитни кадри от морския бряг, които бързо бяха разчетени в социалните мрежи като намек, че скоро ще я видим в хитовото риалити "Игри на волята".

Елен Колева заспа на плажа и предизвика пожар с... СНИМКА 18+

Въпреки че актрисата не е признавала до този момент за подобно участие, феновете й са убедени, че точно това й е нужно в този момент, за да напомни отново сериозно за себе си и да привлече вниманието в професионален аспект. А защо не и в личен?!

Фурор! Елен Колева с две награди от международен кинофестивал ВИДЕО

"Да си тръгна или да остана? 107 светлинни години от дома... Много път и толкова съмнения.. Но няма причина да говоря за това.... Мисията свършва, с мисията е приключено! Ще ми липсвате, деца на слънцето. Но е време за тръгване! Сбогом мой млечен път. За по-добър свят без омраза. Следвайте сърцето си, вярвайте в съдбата. Само виденията и ума ще ви насочат към светлината....", пише Колева, а думите й могат да описват и преживяното във формата.

Елен Колева призна: Бях мутреса!

Риалити форматът "Игри на волята" стартира само след една седмица, а любопитството кои са новите звездни участници в него, расте с всеки изминал ден във виртуалното пространство. Дали Елен Колева е част от един от отборите, предстои да разберем много скоро./show.blitz.bg

Коментирай

Ох на бати

Ох на бати 31.08.2020 14:03

Леле еленче ако знаеш колко много искам да те е............ на............... гушкам голяма мръсница си да знаеш

сони

сони 31.08.2020 15:18

тъз ли бе, то само като пръдне и ще се рабягат всички участници, ма мож да опърди и нечий кочан

Баш Майстора

Баш Майстора 01.09.2020 18:20

Поредната к...ва Този формат на това разчита.