След като я махнаха от "Игри на волята", Сърчаджиева се намърда пак в телевизията като...

След като я махнаха от "Игри на волята", Сърчаджиева се намърда пак в телевизията като...

След като се раздели с работата на водеща в „Игри на волята”, Алекс Сърчаджиева има шанс да се уреди с доста по-интересен ангажимент.

 Според клюката дъщерята на Пепа Николова може да получи роля в продължението на хитовия сериал „Дяволското гърло”, където да играе следователка рамо до рамо с Теодора Духовникова и Владо Карамазов.

Култови актьори от "Откраднат живот" ще са водещи в "Игри на волята"

Наскоро Алекс Сърчаджиева сподели, че е била в Смолян, където е снимачната площадка на „Дяволското гърло”. Тя накара феновете си да мислят, че пътуването до Родопите е било най-обикновена ваканция.

Но снимките, които показа, не приличат на любителски. От пръв поглед се вижда, че са професионални, а позите, в които звездата застава, са като за кастинг. В това не би имало нищо съмнително, ако Алекс имаше склонност по принцип да позира по този „кифленски” начин. Актрисата обаче е от хората, които като че ли са оперирани от суета, и никога не би застанала пред обектива в подобна „кинаджийска” поза, ако нямаше сериозна причина, пише "Уикенд". 

Пореден обрат в "Игри на волята", Алекс Сърчаджиева ще... СНИМКИ

Смята се, че тези снимки на скалите над Смолян са правени именно за кастинг за втори сезон на „Дяволското гърло”. Екипът вече повече от година работи по продължението и снимките би трябвало да започнат съвсем скоро. Любопитно съвпадение е, че точно преди пътуването до Родопите Алекс смени цвета на косата си – от рус той стана тъмно червен. Актрисата даде половинчато обяснение за причините за промяната, обяснявайки ги с нуждата си от нещо различно. Но най-вероятно става въпрос за нова роля, заради която се е наложило да се пребоядиса.

Продуцентът Евтим Милошев официално съобщи преди време, че във втория сезон на „Дяволското гърло” отново ще играят Владо Карамазов и Теодора Духовникова, но сюжетната линия ще е напълно различна от досегашната и най-вероятно останалите актьори в продукцията също ще бъдат сменени.

Алекс Сърчаджиева успешно би могла да се впише сред новите попълнения. Като се изключат риалититата, които е водила, тя от години не е снимала в киното и телевизия. Но никога не е спирала да поддържа актьорската си форма в театъра, така че ролята на полицайка или следователка едва ли ще ѝ се опре. Дъщерята на Пепа Николова от години работи в Сатиричния театър, където играят и много от звездите в любимия сериал на Милошев и партньора му Любо Нейков „Столичани в повече”. Нищо чудно именно те да са подхвърлили идеята, че младата актриса може да се впише добре в криминалната драма.

Звездата от „ВИП Брадър” до момента не е била част от нито една продукция на Евтим. Той обаче е известен със склонността си да вкарва в обръщение популярни лица като магнит за зрители, а между тях да лансира и по-слабо известни актьори. Тъй като в последните години любимите звезди на Милошев се търкалят във всички негови сериали, той решил да помисли за алтернативни идеи за „Дяволското гърло” 2. Заради огромния успех и изключителното качество на първата част на сериала, от продължението се очаква почти чудо. Но чудо няма как да стане, ако Евтим отново заложи на приятелите си. С екипа решили да търсят също толкова популярни, но все още неупотребени в негов сериал актьори – точно като Алекс. След Смолян актрисата замина за Гърция, където отяда в къщата на приятели, в очакване на оферти за работа./show.blitz.bg

Коментирай

нсп

нсп 11.07.2020 12:16

Tazi zashto e Sarchadzhieva, a ne Laskina ili Nikolova?Nali ne priznava bashta si? Izglezhda evreiskata familiya otvarya dosta vrati...no tryabva da si plati gyavoluka.

Хари

Хари 11.07.2020 15:10

Няма ли други актриси и актьори, които да се наемат за съответните роли? Омръзват едни и същи лица! Накрая ще ни откажат да гледаме телевизия!

mastermarti

mastermarti 12.07.2020 0:04

Не ХЕЙТВАМ, но тази госпожа, госпожица е пълна 0

ih0o

ih0o 12.07.2020 17:11

Голям бонбон е

една

една 12.07.2020 18:00

пачавра като маКя си.

Мара

Мара 12.07.2020 21:39

Как може да говорите за такова хубаво момиче такива гадни неща.гроздето май кисело а....

Зрител

Зрител 13.07.2020 0:11

Прекрасна си, Александра! И талантлива! Хич да не ти пука от завистници - както се казва и срещу теб да тичат, няма да те стигнат!

lila

lila 13.07.2020 0:12

Ако беше свястна оня нямаше да пукне от пукница.

Анонимен

Анонимен 13.07.2020 8:33

От небето се грижат за нея. Тя е добър и изстрадал човек. Не бъдете зли. Радвайте се на чуждия успех. Много добра актриса е. В тези тежки времена и за нея трябва да има чудеса.

Lili

Lili 13.07.2020 11:35

Дразнещо лигав глас и превземки, изобщо не следях предаването заради нея. Има толкова свежи и можещи актриси, ама нямат шанс, щото не са се възползвали от имената на мама и тате.

Людмила

Людмила 18.07.2020 8:20

Супер си е Алекс. С радост ще я гледам където и да се снима