logo

Ралица Паскалева се оказа милионерска щерка

Ралица Паскалева се оказа милионерска щерка

Ралица Паскалева е новият водещ на "Игри на волята", където ще се снима с Димо Алексиев.

Житието на актрисата не е особено известно, но тя е сред малцината в гилдията, която никога не е изпитвала финансови затруднения. Брюнетката е израснала в заможно семейство, а родителите й са крупни бизнесмени и от години развиват сериозни търговски дейности в Русе, където тя е родена.

Баща й Красимир Паскалев е дипломиран инженер, а майка й Даниела има сватбена агенция, кетъринг компания и бутици за цветя. Освен това родителите на актрисата имат и фирма за проектантска дейност в сферата на строителството. Делата им вървят добре, а справка за периода 2011-2018 година показва, че Паскалеви са отчели 2 816 000 лева нетни приходи, пише "Галерия".  Компанията на майка й за кетъринг пък е сред най-популярните в района. Нищо, че цените не са народни и единствено най-заможните могат да си позволят услугите й. Семейството има и впечатляваща къща с басейн и просторен двор. Преди две години Ралица участва в "Черешката на тортата", а зрителите останаха впечатлени от луксозния й дом. 

Тя обаче никога не се е хвалила с възможностите на семейството си, но и не крие, че поддържа висок стандарт на живот. Още преди да стане популярна тя можеше да се похвали, че е посетила над 45 държави за крехките си 30 години. Родителите й винаги са я подкрепяли в желанието й да стане актриса. От малка участвала в училищни постановки и знаела, че иска да се развива на сцената. Макар в един момент да се увличала по арабистиката и археологията. 

Но в крайна сметка се насочила към НАТФИЗ, където завършила в класа на Стефан Данаилов. Заради страстта си към арабистиката все пак изкарала курс по арабски език./show.blitz.bg

Коментирай

Патладжан Експрес

Патладжан Експрес 11.07.2020 21:59

А как стои въпросът с аналния секс?

Е, затова ли

Е, затова ли 11.07.2020 23:15

Сега ще води и "Игри на волята",та да не обеднее ?!?!Взе хляба на една вдовица с дете !!! Бравоооо !

ма тая

ма тая 12.07.2020 14:59

е толкова отблъскваща, че направо кърти,бездарна, нахална

мдаа

мдаа 12.07.2020 17:00

Ясно като бял ден за такива като нея! Тя е дъщеря на номенклатури участвали и намазали от бандитската приватизация.

Чудно, не съм чувал за тия

Чудно, не съм чувал за тия 12.07.2020 18:50

толкова известни личности, като нейните родители! Русе стана едно село и се знаем. Може би, живеят в Средна кула или Басарбово!?

Лили

Лили 12.07.2020 20:28

Много симпатична и талантлива. Да е жива и здрава и с участие в повече филми.

Енгелс

Енгелс 13.07.2020 0:48

При социализма имаше за всички, вярно по малко, но стигаше за всички. При капитализма имането е само за някои. Такива като за номенклатурните синчета и щерки като Паскалева, мутри и прочие мутреси. Беше разграбена народната собственост и поделена по списък. Народът днес опъва. Див капитализъм.

Гост

Гост 13.07.2020 10:22

Имала късмет с родители. Я да бяха бедни, друг живот ще да има. Бедността е наказание за индивида. Отвратително и гадно.