Събраха Мария и Рачков на купон, те не се поглеждат! (СНИМКИ)

Събраха Мария и Рачков на купон, те не се поглеждат! (СНИМКИ)

Съпругата на продуцента Маги Халваджиян Кремена отбеляза с луд купон своя 50-ти рожден и сред звездните й гости бяха и Мария Игнатова и Димитър Рачков, които се разделиха за втори път преди месеци.

Двамата обаче, този път запазиха добрия тон, за разлика от първата си разлъка и могат да бъдат засечени заедно по светски събития, на които трябва да присъстват. Въпреки че бе видно за всички, че избягват дори да се поглеждат, камо ли да застават в непосредствена близост един до друг.

Объркаха жената и снахата на Маги Халваджиян (СНИМКА)

Те, заедно с другите водещи на "Господари на ефира" като Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро се раздадоха на партито на жената на Маги.

Бомба! "Господари на ефира" се завръща! Мария Игнатова отново е на борда!

По традиция рождения си ден Кремена отбеляза в своя клуб в центъра на София, където винаги купоните продължават шумно и до зори.

Сред гостите бяха още победителят в последните "Капки" Стефан Илчев, тв водещата Гала и Джуджи, която отскоро е безработна. 

Ето какво прави Рачков и с кого след раздялата с Мария Игнатова (СНИМКА)

Водещ на партито бе Димитър Рачков, докато Мария делеше компания с продуцента на "Супершоу Невада" Димитър Станчев.

Маги поднесе една от най-емоционалните изненади на жена си - песен.

Няма да повярвате какво направи Мария Игнатова с Графа след раздялата с Рачков (ВИДЕО)

"Кремена ще го запомни този рожден ден! Рачков, Геро, Малин, Рафи, Албена Михова и Милица направиха абсолютно лудо шоу! А аз и Любо дори ударихме един дует!", похвали се Халваджиян./show.blitz.bg

Коментирай