Бомба! "Господари на ефира" се завръща! Мария Игнатова отново е на борда!

Бомба! "Господари на ефира" се завръща! Мария Игнатова отново е на борда!

Обратите в живота на Мария Игнатова следват един след друг. След като първоначално стана ясно, че след свалянето от ефир на "Господари на ефира" тя практически остава без работа, Графа й подаде ръка и двамата записаха песен, на чийто текст е автор блондинката.

Сега пък съдбата й поднася нова изненада - от септември се очаква "Господари на ефира" да се завърне, само че в интернет вариант, и разбира се, тя да се завърне като негова водеща.

Мария чакала с нетърпение есента, когато шоуто се завръща, а заедно с него и самата тя фирмата на арменските продуценти.

Докато братя Халваджиян глезят "златната си кокошка" Димитър Рачков с почивки на Малдивите и в съседна Гърция пък, бившата изгора на комика Мария Игнатова пести всеки лев и е ограничила до максимум харчовете си, пише "Марица".

Откакто "Господарите" паднаха от ефир, блондинката е в неплатен отпуск и без всякакви доходи. Освен онова, което припечелва от съвместната си дейност с Графа и неговата музикална компания.

Ето какво прави Рачков и с кого след раздялата с Мария Игнатова (СНИМКА)

Няма да повярвате какво направи Мария Игнатова с Графа след раздялата с Рачков (ВИДЕО)

Заради незавидното си финансово положение, Игнатова почти не излиза от къщата на майка си, лишила се е от всякакви екстри като шопинги за нови дрешки и аксесоари. Това лято дори за пръв път от много години щяла да остане без лятна почивка. А докато бе с Рачков, комикът я водеше по спа и екзотики и зиме, и лете./show.blitz.bg

Коментирай