Няма да повярвате какво направи Мария Игнатова с Графа след раздялата с Рачков! (ВИДЕО)

Няма да повярвате какво направи Мария Игнатова с Графа след раздялата с Рачков! (ВИДЕО)

След падането от ефир на "Господари на ефира" Мария Игнатова остана без работа. После дойде и раздялата й с Димитър Рачков, което окончателно съсипа психиката на миловидната блондинка, а също и източниците й на доходи. За неин късмет обаче, живота й поднася нова възможност за реализация.

В ролята на съдбата този път влиза Влади Ампов-Графа, който винаги може да припознае таланта около себе си. Така се случва и с Мария Игнатова, която директно прибрал във фирмата си и й предложил работа.

Оказва се, че красивата блондинка има неподозиран талант в писането на текстове за песни, пише "Уикенд". А това със сигурност е факт, който няма как да остане незабелязан за откривател на таланти, какъвто е Графа, открил през годините за сцената имена като Михаела Филева, Прея и ВенЗи.

Тези дни излезе и първата песен, чийто текст е писан лично от Мария Игнатова. Очаквано в първия си опит в новия занаят  "Господарката на ефира" реши да разкаже за драмата с бившия си любим Димитър Рачков.

Песента, писана от Игнатова логично изпълнява нейната вярна приятелка Алекс Раева – една от малкото, които не й обърнаха гръб, след като скъса с любимия водещ на Маги Халваджиян.

Именно певицата, която в момента е бременна, е връзката между Мария и Графа – музикантът от доста време е неин продуцент. Новото парче на Мария Игнатова е на английски! И за да стане още по-интересно - тя е поканена за главната роля в клипа към песента.

Във видеото Мария играе себе си в моментите, изживени след раздялата с Рачков. Тя плаче, смее се истерично, пуши, прекалява с алкохола, но накрая се съвзема от болката и отново се превръща с сексапилната и уверена жена, която всички познават.

С този клип атрактивната блондинка на практика потвърждава, че е била в депресия през последните месеци. Но благодарение на новата си работа, е успяла да си стъпи на краката и да възвърне част от изгубеното си самочувствие./show.blitz.bg 

 

Коментирай