Ето какво прави Рачков и с кого след раздялата с Мария Игнатова (СНИМКА)

Ето какво прави Рачков и с кого след раздялата с Мария Игнатова (СНИМКА)

След раздялата си Димитър Рачков и Мария Игнатова са буквално на вселена разстояние един от друг. От доскорошната колоритна двойка и в живота, и на малкия екран, май не е останало нищо, освен хубав спомен.

И докато Мария Игнатова първоначално опита да прикрие факта, че е в тежка депресия и заради сътресенията в личния си живот, и заради падането на "Господари на ефира" и липсата на доходи, то впоследствие това стана кристално ясно.

Няма да повярвате какво направи Мария Игнатова с Графа след раздялата с Рачков! (ВИДЕО)

Наскоро атрактивната блондинка дори изненада с нов проект, за който лично й е подал ръка не кой да е, а Влади Ампов-Графа. Оказва се, че Мария има неподозиран талант в писането на музика.

Рачков сяда на стола на Слави Трифонов!

Вече е факт и дебютната й песен, изпълнявана прочувствено от вярната й приятелка Алекс Раева. Именно в нея Игнатова показва и пресъздава умело всичко, през което е преминала през последните месеци - сълзи, гняв, алкохол, но накрая я виждаме пак усмихната и готова да превзема света.

За разлика от нея Димитър Рачков до момента изобщо не е дал повод да се мисли, че изживява тежко раздялата, както и падането от ефир на "Господарите". А сме сигурни, че е все пак е така.

Тези дни Маги Халваджиян издаде със снимка в социалните мрежи как си прекарва вечерите Димитър Рачков - по мъжки и по гръцки.

Актьорът и тв водещ е в компанията на продуцента и брат му Джуди Халваджиян и от фотоса става ясно, че тримата са в прекрасно лятно настроение./show.blitz.bg

Коментирай