Изненада! Дони и Момчил се събират!

Изненада! Дони и Момчил се събират!

Цели 20 години след като се разделиха, Дони и Момчил имат намерение пак да се съберат и да възродят един от най-емблематичните дуети на родната музикална сцена.

Това намекна самият Дони, който тези дни се е впуснал да си припомня славното минало. В средата на 90-те години Дони и Момчил бяха най-известните български певци със стотици хиляди продадени албуми и десетки концерти ежемесечно в цялата страна.

Ето ги резултатите на Дони и Нети след гостуването при заразения с К-19 Жоро Любенов СНИМКА

В последните седмици силната половинка на крехката Нети е извадил кутията със спомени и е започнал да прави разбор на стари снимки, статии и обложки от албуми. Естествено, лицето на Момчил изплува отвсякъде и настройва музиканта носталгично.

Какво се случва с Дони? Става все по-неузнаваем... СНИМКИ

"Дали пък през следващата година, няма да се появим някъде заедно?", с тези думи Дони коментира стара статия със заглавие "Годината на Дони и Момчил" и много зарадва феновете на дуета.

Все още не е ясно на какво мнение е някогашната му дуета половинка Момчил, който преди години така и не даде обяснения защо така внезапно реши да се оттегли от сцената.

Припомняме, че през пролетта Дони записа нов албум с жена си Нети след пауза, продължила цели 15 години. И нищо чудно следващата година да запише и нов албум с Момчил./show.blitz.bg

Коментирай

Дааа

Дааа 03.11.2020 15:15

Момчил е готин човек и добър певец. Хербарият Дони е кариерен сатрап

Shrek

Shrek 03.11.2020 22:48

То много убаво, ама Дончо мяза на мумия с напълна липса на еректилна фукция. Веганството и лопането на дъските води до пълна психична аномалия.

fasul

fasul 03.11.2020 22:58

Идиоотиииии

хиподилски

хиподилски 04.11.2020 12:45

Мони каза на Домчил що не си си го замил? Мамка му да се не види шибани хемороиди!